Dodaj do ulubionych

Ciche i spokojne miejsca w CRO

IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 18.03.05, 13:52
witam,
jako ze wybieramy się w tym roku do CRO, trzeba się coś dowiedzieć...

czy możecie polecić jakieś spokojne zakamarki w cro, z cichymi ładnymi plażami
(nie betonowe płyty...)?

mam na myśli zwłaszcza miasteczka, z których można sobie codziennie podskoczyć
te parę km autem na taką plażę, a wieczorem z buta na jakies lokalne disco,
kolacje albo coś...
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO IP: *.net.t-com.hr 20.03.05, 18:10
      Zapraszam na wyspe Pag, zakwaterowanie w ktorejes z zaoczewk 4 - 5 km odalonych
      od miasteczka. wiecej info na mojej stronie www.perla-pag.hr
      Duza promocja na ceny do konca marca.
      Pozdarwiam,Beata
    • Gość: ANN Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.05, 22:21
      zobacz www.croholiday.net
    • agatta20 Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO 28.04.05, 20:07
      W zeszłym roku zjeździliśmy całą dalmację od splitu aż po południowe krańce i zdecydowanie mogę ci polecić dwa miejsca. Pierwsze z nich to okolice Veli Luki na korculi. Zatrzymaliśmy się na kampingu - położonym jak na krańcu świata. Do plaży trzeba zejść piechtą jakieś 10-15 minut - za to spokój, cisza może z 5-6 domów w okolicy. Veli Luka to super miasteczko, całe życie toczy sie wokól portu. Dużo knajpek, parę klubów ale zupełnie nietłoczno. Można stamtąd popłynąc na jakąś wysepke i wogóle rejsy organizuja. Na korcule tez niedaleko. Drugie miejsce to Molunat, maleńka miejscowość na samiutkim krańcu Cro, dalej nic juz nie ma, droga się kończy i masz morze:) chyba jaikies 1,5-2 km dalej a moze blizej jest granica z cazaqrnogora. stad ok 35 km do dubrownika, moze troche wiecej, W meścince są dwa kempingi z czego jeden przy zwirowej plazy, piekny, terasowy, dno jest czyszczone a nieco dalej mnowstwo skalek i raj dla nurkujacych (mam stamstad niesamowite wspomnienia). Wszystko tam jest cudne, cmentarz zawieszony nad samym morzem, wąskie alejki. Drugi kamp jest wiekzy i przy betonowej plazy, ale tez w sumie fajny. domow jest nuiewiele, ael jest poczta. naliczylam chyba ze dwie knajpki i jeden sklep. zaraz obok jest cudowna zatoczka rybacka. I wszedzie slychac beczenie baranow. dla mnie to absolutny koniec swiata i na pewno jeszcze tam wroce. Jesli chcesz wiedziec wiecej daj znac na miala agatt20@gazeta.pl albo na gg 2259639
      • cytryniec Popieram Molunat 29.05.05, 18:10
        Jeżeli cos można określić jako zadupie, to to JEST zadupie.
        Cisza,spokój,niewielu turystów i dużo kwater. I jakie morze!
        Jedziemy tam w czerwcu/lipcu.
    • Gość: Ines Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.05, 15:26
      W zeszłe lato byliśmy na Bracu i dlatego wszystkim szukającym spokoju gorąco
      polecamy to wspaniałe miejsce na wakacyjny wypoczynek. Gościnni gospodarze,
      lazurowy Adriatyk, cisza - jednym słowem raj na ziemi. Dostępne są apartamenty
      3, 4 i 6-osobowe. Można obejrzeć stronę tego miejsca www.aniva.hr/brac, a jeśli
      chcecie uzyskać więcej informacji, piszcie na adres ines007@poczta.onet.pl.
      Pozdrawiam.
    • Gość: AAAA Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:18
      poczytaj dokładnie posty na forum to się dowiesz. wszystko tu było
    • Gość: karina Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 23:25
      niestety nie ma tam disco, ale jest spokoj i cisza. Zdjecia wykonalismy w
      zeszlym roku www.sladenovici.info/
    • Gość: Maja Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:27
      Byłam na wyspie Brac w mieście Supetar z biurem podróży. Jeżeli ktoś nie lubi
      zgiełku i wrzawy przez całą noc to gorąco polecam to miejsce. Są knajpki, gdzie
      można wypić piwo lub zjeść lody przy dźwiękach muzyki. Plaża żwirkowa i
      kamienista. Widoki zapierają dech. Byłam zauroczona tym miejscem. Korzystałam z
      wycieczek fakultatywnych do Splitu, Trogiru, Dubrownika, Makarskiej i na
      wodospadry. Niezapomniane wrażenia. Gorąco polecam.
      Dla uwielbiających zabawę do świtu polecam Makarską. Pozdrawiam i zyczę udanych
      wakacji.
    • emes-nju Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO 23.05.05, 16:58
      Generalnie: albo disco albo ciche i spokojne miejsce. Komu oplacaloby sie robic dyskoteke dla kilku fanow ciszy i spokoju?

Jezeli preferujesz jednak cisze i spokoj, to wybierz sie na wyspy - im dalej od ladu, tym lepiej.
    • putnik Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO 28.05.05, 17:16
      info tel. 602 68 29 28 lub +385 98 19 00 887
    • Gość: Cro Re: Ciche i spokojne miejsca w CRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 20:10
      Czesc!

Polecam Ci kapitalne apartamenty przy samej plazy, w spokojnej miejscowosci -
      Drasnice. To 4 km od Podgory (masz tam disco - a wrocic mozesz taksowka - to
      znowu nie sa jakies wielkie koszty, albo poprosic wlasciciela, zeby po ciebie
      poskoczyl). Sama wioska jest fantastyczna: cisza i spokoj, mozesz polna droga
      dojsc do miasteczka nieopodal - Igrane. W samych Drasnicach zapewne tez bedzie
      jakies disco w hotelu Plaza. Jest tez konoba, sklep spozywczy i kilka kafejek.

www.mir.e-adriatic.com

Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka