Dodaj do ulubionych

zaliczka????????/

13.05.05, 15:25
Mam pytanie
Obserwuj wątek
    • Gość: kamilica Re: zaliczka????????/ IP: 82.160.91.* 13.05.05, 16:13
      Ja wyslalam 50 euro w kopercie, listem wartosciowym. Zaryzykowalam i doszlo.
      Zrobilam to po tym jak mi bank zaspiewal 25 euro za przesylke.
      Pozdrawiam
      Kamila
    • beti22 Re: zaliczka????????/ 14.05.05, 16:32
      Ja wplacalam przekazem 75 euro i zaplacilam za przesylke kasy 13 zl a w banku
      przy wplacie na konto chcieli 75 zl ( skandal za co?????)Ciekawi mnie tylko
      jedno bo pani na poczcie powiedziala ze jak sie wysyla kase poczta to oni przy
      odbiorze tez cos placa ( ale co mnie to? chcieli zaliczke to maja jade 3 raz a
      1 raz chcieli zaliczke
      • vedranko Re: zaliczka????????/ 15.05.05, 17:43
        Witam Beti22

A co jezeli oni w CHORWACJI powiedzia ze dostali 10 eur mniej... I ze nie
        akceptuja twoja rezerwacja czy wtedy bedzie (ale co mnie to? ) :)
        • Gość: kamilica Re: zaliczka????????/ IP: 82.160.91.* 15.05.05, 18:25
          Jesli sie wysyla jeden banknot to albo dochodzi w calosci,albo nie dochodzi
          wcale.Prawda? Wiecej nie zaryzykuje.Albo zarezerwuja bez zaliczki, albo poszukam
          kogos innego. Ja co roku komus zaklepuje miejsce na kwaterze prywatnej w HR i
          malo kto wymaga przedplaty.

Lijep pozdrav!
        • beti22 Re: zaliczka????????/ 16.05.05, 16:53
          vedranko Ty mnie nie zrozimiałaś ( eś) ja wysłałam przekazem pocztowym takze
          mam potwierdzenie nadania wraz z sumą jaką zapłaciłam to jak oni mogą mi
          powiedzieć ze dostali 10 euro mniej?????????? A to co napisalam ( a co mnie
          to ) to tez nie zrozumiałaś ( eś) przeczytaj dokładnie jeszcze raz moj post
          pozdrawiam .
          • beti22 Re: zaliczka????????/ 16.05.05, 16:55
            Chcialam jeszcze powiedziec ze 3 raz jade w to samo miejsce do tej samej osoby
            dletego dziwi mnie ta zaliczka.
            • Gość: coooooooo Re: zaliczka????????/ IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:11
              no i co?
          • Gość: Jadran Re: zaliczka????????/ IP: *.adsl.net.t-com.hr 18.05.05, 15:41
            Witam beti22.. Ja bardzo dobrze rozumie..

Jezeli zaplacisz zaliczka na konto... oznaczysz ze koszty bankow zagranicznych
            pokrywa beneficjent, wtedy wlasciciel otrzyma 10-15 EUR mniej.. Rowniez przez
            poczte mozna otrzymac 10-12 EUR.. mniej...
    • asikx Re: zaliczka????????/ 18.05.05, 11:45
      Ja wysyłałam przekazem pocztowym kwoty 101 EUR za potwierdzeniem odbioru.
      Kosztowało mnie to 13 zł za przekaz + 3 zł za potwierdzenie odbioru.
      Pi razy oko po 3 tygodniach dostałam potwierdzenie, że odbiorca dostał przekaz
      po chyba 10 dniach od nadania w W-wie
      Pozdrawiam,
      Aśka
      • beti22 Re: zaliczka????????/ 18.05.05, 21:37
        I tu Ty chyba jesteś najbardziej wiarygodna dzięki pozdrawiam
    • Gość: artur Re: zaliczka????????/ IP: *.net24.prv / 195.136.145.* 18.05.05, 17:14
      duzo praktycznych informacji na temat Chorwacji znajdziesz na stronie:
      koliba.strefa.pl/chorwacja
      • Gość: gośc co Re: zaliczka????????/ IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:35
        Ja tu czegoś nie rozumiem ? jak ja wplacilam kase przekazem na adres
        wlasciciela to on tez poniesie koszty? a jak wplacilam prze bank na konto to
        tez on poniesie koszty mimo ze ja juz zaplacilam koszy operacyjne 80 zl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka