Gość: Karolcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:43 Czy ktoś może mi podać namiary na sprawdzone noclegi na płw Istra wyspie Krk lub płn Dalmacji w fajnych miejscach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamilica Re: kontakty IP: 82.160.91.* 14.05.05, 09:39 Mam znajomego w Rovinju na Istrii. Wynajmuje apartamenty.Jesli jestes zainteresowana, napisz w jakim terminie i dla ilu osob, to go spytam. Wysylalam juz do niego kilka rodzin i wszyscy wracali b. zadowoleni. Najlepiej napisz do mnie na mail: kamis9@tlen.pl Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilica Re: kontakty IP: 82.160.91.* 14.05.05, 09:39 Mam znajomego w Rovinju na Istrii. Wynajmuje apartamenty.Jesli jestes zainteresowana, napisz w jakim terminie i dla ilu osob, to go spytam. Wysylalam juz do niego kilka rodzin i wszyscy wracali b. zadowoleni. Najlepiej napisz do mnie na mail: kamis9@tlen.pl Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
danuta.kovacev Re: kontakty 15.05.05, 16:49 Mam znajomych na wyspie Rab, maja polskich gosci od kilku lat. Wysle Ci ich oferte i zdjecia. Napisz na: danuta.kovacev@post.htnet.hr Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: kontakty 17.05.05, 09:10 Ja też bardzo poproszę o ich ofertę:) na gazetowy mail. Z góry bardzo serdecznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANN Re: kontakty IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.05, 19:47 ZOBACZ www.naAdriatyku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAAAAA Re: kontakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:10 pOCZYTAJ NA FORUM A COŚ ZNAJDZIESZ Odpowiedz Link Zgłoś