Dodaj do ulubionych

Trpanj- kemping Vrila

IP: *.gal.pl / 192.168.114.* 19.07.02, 14:37
Będę wdzięczny za garść szczegółowych informacji nt. kempingu Vrila a
konkretnie : - warunki (ciepła woda, ubikacje, czystość...)
- czy miejsca pod namioty są zacienione
- jak daleko jest do plaży, jaki rodzaj (kamienista czy żwirowa)
inne spostrzeżenia
Obserwuj wątek
    • Gość: Myszka-M Re: Trpanj- kemping Vrila IP: *.pbks.pl 19.07.02, 15:02
      Cześć! Byłam w zeszłym roku w Trpanj - super miejsce, zwłaszcza dla deskarzy...
      Po przeczytaniu Twojego zapytania m.in. o ciepłej wodzie przypomniała mi się
      taka oto historyjka: przybyliśmy na swój camping (Ponta) dosyć późno wieczorem,
      zmęczeni wielogodzinną podróżą i oczywiście jedno z naszych pierwszych pytań do
      mieszkańców - rodaków dot. ciepłej wody. Najpierw ryknęli śmiechem a następnie
      zapytali po co nam ciepła woda ?! Już następnego dnia mogliśmy się przekonać
      skąd to rozbawienie...uwierz, było tak gorąco, że każdy marzył o chłodnym
      prysznicu. A poza tym ciepła woda oczywiście jest - zbiornik pomalowany na
      czarno ogrzewa przez cały dzień słonko :-). No i jedna rada - szukaj miejsca na
      namiot z cieniem bo będzie ciepło. Pozdrówka.
    • Gość: MaciejK Re: Trpanj- kemping Vrila IP: *.radiomerkury.pl 19.07.02, 16:16
      Plazę masz tuz przy kempingu kamienisto piaskową(tak, tak to jest piaseczek),
      woda w morzu mam wrażenie ze ciut chłodniejsza, nie mylić z chłodną. Co do
      kempingu jego zaleta ale momentami i wadą jest to że jest mały. Tzn. w samym
      szczycie gdy jest duzo chętnych wlaściciel bądź jego młody pomocxnik upchnęli
      by najchętniej jeden namiot na drugim. Sanitariaty jak na HR przeciętne. Minus
      nie ma w pobliżu żadnych sklepów i np. nie mozna placić kartą. Z ciekawostek
      nie zdziw się jak w nocy usłyszysz przeraźliwe wycie, to kojoty zamieszkujace
      pobliskie wzgórza, ale bez obaw o ich obecności świadczy tylko to wycie i
      zresztą nie w kazdą noc.
      PZDR
    • Gość: jurek.P Re: Trpanj- kemping Vrila IP: *.gal.pl / 192.168.114.* 20.07.02, 09:43
      dziękuję za informacje- Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka