malzonka1 30.06.05, 20:13 jedziemy do chorwacji przez Czechy i Austrie chcemy wmiare zwiedzic wybrzyze az do Czarnogory i nie wiemy jak wracac z powrotem czy przez austrie czy Wegry DZIEKUJE POZDRAWIAM I MILYCH WAKACJI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY IP: *.devs.futuro.pl 30.06.05, 20:40 ja nie lubie dwa razy jechac ta sama droga więc z powrotem wróć przez Węgry Odpowiedz Link Zgłoś
sigal1962 Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY 02.07.05, 14:26 a jak sa oznakowane drogi na Wegrzech DZIEKUJE za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynioo Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY IP: *.chello.pl 02.07.05, 20:54 Jeżeli zależy Ci na szybkim powrocie to tylko Austria i Czechy.Ja wracałem w czwartek z Pagu.Z Pagu do granicy ze Słowenią 3,5 godziny,Słowenia 40 minut,Austria 3,5 godziny i Czechy 3 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY IP: *.c151.petrotel.pl 02.07.05, 23:06 facet nie zaznaczył,że wracał na skrzydłach. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY 02.07.05, 23:34 e, no przesadzasz zbynek. To jest dosc wysrubowany czas, ale jeszcze nie nieprawdopodobny. Dokladnie tyle jest wg viamichelin. Wiec jest to mozliwe. Czesto (w sprzyjajacych warunkch) mam wlasnie czasy tego routerplannera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynioo Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY IP: *.chello.pl 02.07.05, 23:42 Zbynek zapewniam cię,że jechałem 6 letnim Fiatem Brava i nie przekraczałem 160km/h.Przy czym z Pagu wyjechałem o 4 rano i było to dzień powszedni a nie sobota gdy wszyscy wjeżdzają i wyjeżdżają.No i postoje tez wykorzystywałem na maksa.Tzn gdy tankowałem to odrazu była też przerwa na jedzenie i toaletę.A nie,że na jednej stacji tankowanie za 40 km wc i następne 40 jedzenie.CZy uważasz,że 350 km w 3,5 godziny po autostradach to taki niesamowity wynik?? Odpowiedz Link Zgłoś