Dodaj do ulubionych

POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY

30.06.05, 20:13
jedziemy do chorwacji przez Czechy i Austrie chcemy wmiare zwiedzic wybrzyze
az do Czarnogory i nie wiemy jak wracac z powrotem czy przez austrie czy
Wegry DZIEKUJE POZDRAWIAM I MILYCH WAKACJI
Obserwuj wątek
    • Gość: deo Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY IP: *.devs.futuro.pl 30.06.05, 20:40
      ja nie lubie dwa razy jechac ta sama droga więc z powrotem wróć przez Węgry
      • sigal1962 Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY 02.07.05, 14:26
        a jak sa oznakowane drogi na Wegrzech DZIEKUJE za odp
        • Gość: rynioo Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY IP: *.chello.pl 02.07.05, 20:54
          Jeżeli zależy Ci na szybkim powrocie to tylko Austria i Czechy.Ja wracałem w
          czwartek z Pagu.Z Pagu do granicy ze Słowenią 3,5 godziny,Słowenia 40
          minut,Austria 3,5 godziny i Czechy 3 godziny
          • Gość: zbynek Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY IP: *.c151.petrotel.pl 02.07.05, 23:06
            facet nie zaznaczył,że wracał na skrzydłach.
            • staruch5 Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY 02.07.05, 23:34
              e, no przesadzasz zbynek.
              To jest dosc wysrubowany czas, ale jeszcze nie nieprawdopodobny.
              Dokladnie tyle jest wg viamichelin. Wiec jest to mozliwe. Czesto (w
              sprzyjajacych warunkch) mam wlasnie czasy tego routerplannera.
              • Gość: rynioo Re: POWROT DO PL AUSTRIE CZY WEGRY IP: *.chello.pl 02.07.05, 23:42
                Zbynek zapewniam cię,że jechałem 6 letnim Fiatem Brava i nie przekraczałem
                160km/h.Przy czym z Pagu wyjechałem o 4 rano i było to dzień powszedni a nie
                sobota gdy wszyscy wjeżdzają i wyjeżdżają.No i postoje tez wykorzystywałem na
                maksa.Tzn gdy tankowałem to odrazu była też przerwa na jedzenie i toaletę.A
                nie,że na jednej stacji tankowanie za 40 km wc i następne 40 jedzenie.CZy
                uważasz,że 350 km w 3,5 godziny po autostradach to taki niesamowity wynik??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka