Gość: Ani@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:09 Własnie, przekraczam granice w Krnovie, potem kieruje sie na Wiedeń, aby jechac dlaje na Graz. Jedziecie przez tunel, czy może ktoś zna droge we Wiedniu nie przez tunel, a przez np. most? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ani@ Re: Do Chorwacji przez Wiedeń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:42 up prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus81 Re: Do Chorwacji przez Wiedeń... 22.07.05, 10:20 z tego co wiem we Wiedniu droga na Graz to tylko przez tunel...ale ten tunel to żadne monstrum...da się przejechać, kilka chwil i już przejechany...nie ma się czego bać. Być możne jest inna droga nie przez tunel ale trzebaby było wjechać w samo centrum :( a tego nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Do Chorwacji przez Wiedeń... IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:11 a co to ma za znaczenie ....czy tunel czy most ...w Austrii jest tuneli , że ho ho ... Jeżeli jedziesz z głownego kierunku tj od Brna i od Mikulowa to droga jest dobrze oznakowana i musisz sie kierować na autostrade na Graz ....wokół Wiednia jest obwodnica i musisz sie na nią dostac i dalej jak wyżej ... Natomiast od Bratysławy to po minięciu mostu na Dunaju i osiągnięciu Austrii trzeba sie kierować na takie miasto Neuer Wienerstad a od niego na autostrade Graz -Linz itd ... W ten sposób omija się Wiedeń .... Z samego centrum Wiednia to faktycznie dośc trudno się wydostać na trase czy do Brna czy Grazu .... Tak jechałem ok 1 w nocy i koniec języka za przewodnika ....z kłopotami ...troche się pokręciłem ale jakoś na szczęście dojechałem ... deo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani@ Re: Do Chorwacji przez Wiedeń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:32 Ludziska!Dzięki!!!Ja mam klaustrofobie, wytłumaczyć mi to trudno,a le tunel wiedeński sni mi sie po nocach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Do Chorwacji przez Wiedeń... IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 22.07.05, 16:51 Tunele (bo jest ich chyba ze trzy)we Wiedniu można ominąć, nie trzeba po prostu zjeżdżać przed miastem za pierwszym drogowskazem "Graz", ale za drugim, jedzie się wtedy przez ulice (ale nie ścisłe cenntrum - przez tunele szybciej. Ale w dalszej drodze też są... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Do Chorwacji przez Wiedeń... 22.07.05, 17:03 To jak Ty chcesz jechac przez Austrię do Grazu autostrada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.berry Re: Do Chorwacji przez Wiedeń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:12 to w takim razie przypadkiem nie wybieraj sie do podrozowania nowa autostrada Zagreb-Split. tam jest cala masa tuneli z czego dwa (na poczatku i koncu) maja po 6 km dlugosci. Odpowiedz Link Zgłoś