Dodaj do ulubionych

Seget-Vranjica k.Trogiru

26.07.05, 09:30
Czy ktos byl? Jakie wrazenia? Jakie plaze, infrastruktura itp.
Prosze o info, bo mam okazje tam pojechac, ale nei wiem czy warto...
Obserwuj wątek
    • Gość: Bajka Re: Seget-Vranjica k.Trogiru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:14
      Super, cisza i spokój. Żadnych burd. Ludzie mili. Mówisz po polsku i starają
      się cię zrozumieć, ale dziura. 3 km do Trogiru to jakby Łeba. Jedz.
    • Gość: olo801 Re: Seget-Vranjica k.Trogiru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:02
      PLAZE NIE CIEKAWE WLASNIE WRÓCILEM, lepsza jest plaza w okrug gornyj , ja tam
      bylem i jest niezla dla dzieci jest zwirek , my chodzilismu na kemping wejscie
      5 kun za osobe ale w cenie jest lezak , wiec bylook plazea z dosc lagodnym
      zejsciem , male kamyczki
      • helenkaa Re: Seget-Vranjica k.Trogiru 26.07.05, 14:47
        a mogla bym prosic kilka zdjec od Was?
        • Gość: olo801 Re: Seget-Vranjica k.Trogiru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:04
          jesli masz pytania GG2305830
    • Gość: Aga Re: Seget-Vranjica k.Trogiru IP: *.jungheinrich.com.pl 27.07.05, 13:20
      Cześć,
      ja także jadę z rodzina i znajomymi do tej miejscowości juz w sobotę...czy
      możecie napisać coś więcej?
      • helenkaa Re: Seget-Vranjica k.Trogiru 27.07.05, 15:23
        duzo o tej miejscowosci i wogole o calej Chorwacji wyczytalam na www.cro.pl
        masz zalatwiona kwatere czy jedziesz w ciemno? jakimi drogami chcesz tam
        jechac? pzdr
        • Gość: Fredzio Re: Seget-Vranjica k.Trogiru IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 28.07.05, 16:34
          Zagladnij pod "Europa" i opisy pt. HR.1-12
    • Gość: aga Re: Seget-Vranjica k.Trogiru IP: *.jungheinrich.com.pl 28.07.05, 08:39
      Mam załatwioną kwaterę, jedziemy w 5 osob, całyu dom tylko dla nas za 58 EUR za
      5 osob...a drogi...no coz...po wszystkich wypowiedziach sadze, ze Czechy,
      Austria, Słowenia, czyli tradycyjnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka