Dodaj do ulubionych

Chcę jechać na wyspę Rab

IP: *.bydgoszcz.agora.pl 16.08.05, 11:58
W przyszłym tygodniu planuję wyskoczyc na kilka dni do Chorwacji. Nie chce mi
się jechać na południe, to za daleko. Raczej myślę o Kvarnerze np. o wyspie
Rab. Byłam tam kilka lat temu i nawet mi się podobało. Czy ktoś ma jakieś
namiary na fajny apartament? Bylabym wdzięczna za cynk.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pola Re: Chcę jechać na wyspę Rab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:43
      Byłam we wrześniu w 2003, bardzo fajna kwatera z osobnym wejściem, sypialnią,
      kuchnią i tarasem. Adres: Anka & Tonci Matusan Banjol 201 RAB, tel.:
      00385/51/724-460.( Po delikatnym targowaniu płaciłam 23 euro(chcieli 25)dziennie
      za dwie osoby - byliśmy 10 dni). Polecam.
      • Gość: madame63 Re: Chcę jechać na wyspę Rab IP: *.bydgoszcz.agora.pl 17.08.05, 18:47
        Dziękuję
      • Gość: lady Re: Chcę jechać na wyspę Rab IP: 212.122.215.* 17.08.05, 22:01
        Pola, zarezerwowalam tę kwaterę. Napisz troche więcej jak tam jest. Czy czysto,
        jaka łazienka, jaka kuchnia?
        • Gość: Pola Re: Chcę jechać na wyspę Rab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:15
          My mieszkaliśmy na pierwszym piętrze, mieliśmy do dyzpozycji w pełni wyposażoną
          kuchnię :piekarnik,czajnik elek., sztuśce, naczynia, serwis do kawy, lodówkę-
          jednym słowem wszystko, co potrzebne.W łazience wanna z umywalką,ręczniki,
          przyjemne granatowe kafle, półki . Sypialnia dość duża, podwójne łóżko, szafki
          nocne z lampkami, ogromna szafa i wyjście na duży balkon, gdzie jest stolik z
          krzesłami. Ogólnie czysto i schludnie, acha jeszcze przedpokój, z lustrem i
          szafką na buty. Byliśmy bardzo zadowoleni.
          Ps Polecam na Rabie plażę kamienistą- Suha Punta i pizzerię Venezia na Starym
          Mieście, jest też fajna plaża piaszczysta- San Marino.
    • kdanusia1 Re: Chcę jechać na wyspę Rab 17.08.05, 21:31
      Moge polecic kwatere moich znajomych w Banjolu, 3 km od miasteczka Rab.
      Maja oni wolne pokoje (10 EUR na osobe + 1 EUR oplaty klimatycznej)- od zaraz a
      takze apartament 4 osobowy od 24.08 (40 EUR)
      Gdybym znala termin przyjazdu, moglabym sprawdzic czy pokoje nie bylyby tansze.
      Mam zdjecia i opis kwatery.
      Gospodarze sa bardzo sympatyczni.
      Moj e-mail:danuta.kovacev@post.htnet.hr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka