asiowa 20.08.10, 21:46 Hej Jaką mogę mieć ksywkę, która wiąże się z imieniem Asia? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaba97 Re: Ksywka 20.08.10, 21:48 jeżeli masz pełne Joanna to może jeszcze Dżoana Odpowiedz Link Zgłoś
cranche Re: Ksywka 20.08.10, 22:14 Ja mam na imię Wiktoria i moja ksywka to właśnie tori. Ewentualnie Vicky, ale tego nie lubię... Joanna. Hmmm może Ann. lub Joannie [Dżoni] sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
selena666 Tuuutaj 20.08.10, 22:08 KsywkA nie musi być tylko od imienia.może być naprzykład od nazwiska np. masz nazwisko podobne do zwierzęta= ksywka.Ja mam na imię martyna z ksywką mania marti. u ciebie niestety nie mogę nic wymyśłeć.Ksywka może się również wiązać z hobby..Życzę powodzenia i polecam się na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Ksywka 20.08.10, 22:24 noo niee wiem ja na moja kolezanke mowie krowcia bo kiedys robilysmy sobie jaja i stwierdzialm ze tak zostanie jej sie to nie podobalo natomiast mi kojazylo sie z krowkami do jedzenia a niee grubymi krowaami i teraz jej sie podoba i od lat wszystkie tak do niej mowimy ty tez se cos wymysl na jaja Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Ksywka 20.08.10, 23:59 Moja przyjaciółka ma na imię Asia i mówię na nią Asiulek xD Odpowiedz Link Zgłoś
pogubionawsobie Re: Ksywka 21.08.10, 00:05 moja koleżanka ma na imie Asia i wiekszosc osob w tym ja mowia na nia Asik xDD Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Ksywka 21.08.10, 10:00 Moja przyjaciółka ma na imię Kasia, mówię na nią Kaś. Imię Asia też można tak skrócić (Aś). Odpowiedz Link Zgłoś
foczka99 Re: Ksywka 21.08.10, 10:10 ASIEK ! nie wiem !, ja mam na imie jula a moja ksywka brzmi foczka lub julcia kulcia Odpowiedz Link Zgłoś