Dodaj do ulubionych

Seget Donji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:45
Proszę o info o tej miejscowości. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: bobik Re: Seget Donji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:24
      co konkretnie Cię interesuje, sporo informacji na temat Seget Donji było już na
      forum i to niedawno
      • Gość: Pola Re: Seget Donji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:07
        Wybieram się tam 2 września i zastanawiam się, czy dobrze wybrałam, interesują
        mnie praktyczne wskazówki, np.: gdzie tanio i dobrze zjeść, gdzie są mało-
        uczęszczane plaże, czy jest to dobre miejsce wypadowe do zwiedzenia, czy jeździ
        tam dużo turystów?itd.
        Ps Dzięki za podpowiedź, zaraz poszukam na forum- może znajdę jakieś info na
        temat, który mnie interesuje.
        • Gość: bobik Re: Seget Donji IP: *.aster.pl 19.08.05, 21:59
          jest to dobre miejsce do zwiedzania tj. trogir,split, NP Krka,zadar,.można
          pojechać do dubrownika ( trochę meczące ale warto ), kornati. W porcie rybackim
          jest kilka fajnych prawdziwych konob z dobrym i nie drogim jedzeniem.
          W terminie ktory podałaś może być sporo ludzi zwlaszcza w Medenie, ja byłem w
          Vrjanica Belvedere ( i wybieram się ponownie ) ok. 10 września wtedy jest luźniej
          • Gość: Pola Re: Seget Donji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 23:49
            Dzięki
            • Gość: ewkpl Re: Seget Donji IP: *.altec.pl / *.altec.pl 29.08.05, 23:51
              byłam tam jeden dzień .... i o jeden dzień za długo! brudna woda + glony - dna
              nie widać prawie od brzegu, widok na port i czujesz się jakbyś był nad stawem
              nie morzem bo nie widać otwartego morza
              • Gość: Pola Re: Seget Donji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:42
                Napisz gdzie mieszkałaś (w hotelu czy w kwaterze prywatnej)i czy to miejsce
                według Ciebie ma jakieś pozytywy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka