Gość: MC IP: *.jlw.co.uk 11.07.01, 12:18 Wybieram się do Chorwacji w sierpniu i szukam w miarę spokojnego miejsca - niezbyt dużo ludzi. Słyszałem, że jednym z takich miejsc jest Pag. Czy ktoś może mi jeszcze coś polecić? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TURYSTA Re: Spokojne miejsca w Chorwacji? IP: 157.25.125.* 11.07.01, 12:41 Cala Chorwacja jest bezpieczna. Ja w sierpniu jade do Dalmacji. Tam jest wszedzie w miare blisko. Milych wakacji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz.k Re: Spokojne miejsca w Chorwacji? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 15:15 Zdecydowanie polecam okolice Dubrownika /a właściwie całe południe kraju/ - mało turystów, spkojnie i znacznie taniej niż na północy. Unikaj Istrii - tam są tłumy turystów, drogo a tubylcy robią łaskę że biorą od nas pieniądze za swoje usługi. Podobnie jest prawie na całym wybrzeżu od Makarskiej na północ. Strzeż się kempingów w miejscowości SELCE brud, syf, drożyzna/, miasta Makarska /tłok jak w Warszawie w godzinach szczytu/. Pag jest OK - spokojne miejsce. Polecam miejscowość Simuni ze znajdującym się tam kempingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AC Re: Spokojne miejsca w Chorwacji? IP: 195.94.222.* 11.07.01, 15:24 A czy nie masz przypadkiem wolnego miejsca, bo jezeli tak to pojechalabym z Toba na Pag. Odpowiedz Link Zgłoś