Gość: agaba IP: 195.205.219.* 27.10.02, 11:28 Piszę referat o Chorwacji. Czy moglibyście naposac krósiutko gdzie byliście, co wam się podobało, a co nie, co polecacie, o ludzich w chorwacji, o kulturze i przyrodzie? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac1 Re: POMOOOOCY!!!!!! IP: 213.77.125.* 28.10.02, 07:25 Gość portalu: agaba napisał(a): > Piszę referat o Chorwacji. Czy moglibyście naposac krósiutko gdzie byliście, > co wam się podobało, a co nie, co polecacie, o ludzich w chorwacji, o > kulturze i przyrodzie? > Z góry dziękuję Więcej znajdziesz : www.cro.plhttp://www.cro.pl/forum/ Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: POMOOOOCY!!!!!! 04.11.02, 11:40 Gość portalu: agaba napisał(a): Czy moglibyście naposac krósiutko gdzie byliście, Cała Chorwację przejechałem na rowerze głównie bocznymi drogami nocując na dziko. > co wam się podobało, Podobały mi się PLITWICKIE JEZIORA oraz wybrzeze a co nie, Dla mnie było najgorsze poruszanie się po wszystkich wiekszych miastach albowiem występuje tam niesamowidzie duży ruch samochodowy oraz wysoka nietoleracja do rowerzystów co polecacie, o ludzich w chorwacji, należy przejechać się po bocznych drogach, po terenach gdzie jeszcze występują pola minowe, po terenach gdzie jest zakaz ruchu samochodowego. Tam można spotkać się z prawdziwą otwrtością i szczerością mieszkańców. > kulturze kultura kierowców w stosunku do słabszych użytkowników dróg jest tragiczna czyli podobna jak w Polsce i przyrodzie Tylko tam gdzie jest mały ruch samochodowy można wpełni podziwiać przyrodę. Jestem oczarowany lasami i górami położonymi 10 km od wybrzeża. Występują tam drogi tak wąskie, że z tródem mijałem się z samochodem a ruch na nich jest znikomy. Można było całymi godzinami jechać i napotkać tylko po 2-3 samochody. SUPER!! > Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś