Gość: nina10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:53 Latem planuję wyjazd w tę okolicę, proszę o namiary na prywatne apartamentyNajlepsza jest poczta pantoflowa-ta sprawdzona! Więc może ktoś mi ułatwi poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: BASKA VODA, BREla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 09:43 Jest tam bardzo pięknie i gorąco polecam te okolice. Byliśmy w Breli na przełomie czerwca i lipca 2005 roku. Pojechaliśmy w ciemno i bez problemu znaleźliśmy piękny apartament. Napisz na meilla: halina.mart@wp.pl to podam Ci adresy, a jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Sprawdź sobie stronę. www.brela.hr Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: BASKA VODA, BREla IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 23:15 a my pojechalismy w ciemno, nastawieni bylismy na brele i baska voda...ale wyladowalismy w Tucepi:)zaraz za makarska;) bardziej nam sie tam podobalo, mniejsze miasteczko , wszytskie domy blisko morza;)i taniej ..:) placilismy w dn 29.08-11.09. 9 euro za apartament z wielka sypialnia, kuchnia , przedpokoj i lazienka, na parterze +miejsce na autko:) do morza 20m:)tylko przejsc przez uliczke i bylismy na plazy:) pozniej pojechalismy do Primosten na 3dni..ale to miasteczko dla mnie do zwiedzenia na dzien, i ceny bardzo wysokie:(choc b ladne;) a tu masz fotki z tego pobytu:) www.wakacje.ao.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina10 Re: BASKA VODA, BREla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:25 Dzięki za rady i za super zdjęcia. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.zapal@neost Re: BASKA VODA, BREla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:51 Witam .Czy mogłaby Pani przesłać jakiś namiar na Tucepi, bo zainteresowała mnie ta miejscowość po Pani opisie. Zaznaczam , że nas było by tam 10 dorosłych osób + 2 maluchów. Proszę o jakiś namiar i z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Tucepi naj:) IP: *.acn.waw.pl 16.01.06, 16:48 ze zdjec mi sie bardzo podobala brela i baska, ale jak przyjechalismy to jakos tak juz mniej:)a tucepi jak zobaczylam to wiedzialm ze na pewno to to:)nie trzeba bylo do plazy schodzic;)to duzy plus:)z wiekszosci domkow blisko na plaze:) jeszcze igrane jest podobne do tucpei jak przejezdzalismy :)co do kwater nie mam zadnych namiarow;/ ale moze tu poszukaj, popytaj www.cro.pl/forum/ oraz w necie jak wpiszesz tucepi..choc ja proponuje w ciemno:)my bylismy od 27/08 i bylo naparwde miejsc sporo:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś