Dodaj do ulubionych

Apartamenty Mir Draśnice

IP: 213.77.106.* 19.01.06, 14:02
Czy ktoś tam był , ajak był czy poleca?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.plock.mm.pl 19.01.06, 14:35
      raczej nie polecam. Czytałem opinie tych którzy tam byli
      i wynikało z tego ,że nie byli zadowoleni.Zresztą te opinie cały czas na forum
      są ,znajdż i poczytaj.
      • Gość: zbynek Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.plock.mm.pl 20.01.06, 15:21
        i tu cała prawda o tych apartamentach Drasnice - apartamenty mir- nie polecam
        Autor: darizunia1
        Data: 23.07.05, 22:55

--------------------------------------------------------------------------------
        Dla osób zainteresowanych tą miejscowością i tymi apartamentami. Przede
        wszystkim to apartamenty są o niebo mniejsze niż podają dane w internecie.
        Zdjęcia apartamentów odpowiadają rzeczywistości, ale niekoniecznie są
        przypasowane do danego apartementu. Są ciemne i właściwie ledwo idzie się w
        nich poruszać. Budowane bardzo szybko więc jest wiele niedociągnięć. Ot
        choćby wentylacja. A właściwie jej brak, bo to co jest w łazience, jest
        wydmuchiwane do pokoju swojego albo sąsiada, więc różnie może być. W
        Drasnicach kiepsko jest z kanalizacją, więc zapachy w łazience też są
        ciekawe (ja pozatykałam wszystkie możliwe dziury, żeby dało się przeżyć).
        Sklep tylko jeden - dla mnie zapach przy wejściu do sklepu nieciekawy. Nie
        radzę kopać głębiej w żwirku na plaży, bo moje dzieciaki wykopały dziurę
        głębokości ok 30 cm i był problem z odkażaniem rąk i łopatek, bo wszystko
        śmierdziało szambem, a w dziurze była woda nieciekawego koloru. Myślę, że te
        kwestie są zrozumiałe i nie ma potrzeby ich dalszego rozwijania. Jeżeli
        chodzi o prądy morskie to miesza się tam przy brzegu woda ciepła i zimna,
        przy czym woda cieplejsza jest nieco dalej od brzegu. Jest to istotne dla
        osób z małymi dziećmi. Osobiście uważam, że cena jest zbyt wysoka jak na ten
        standard. Jednym atutem tego miejsca jest bliskość do wody, faktycznie 4 m.
        Aha! Dla nich apartement 2-pokojowy to faktycznie dwa oddzielne pokoje
        podzielone korytarzem i wyjściem na plażę przez balkon (dla całego domu z
        jednego i drugiego pionu). Nie jest to problem, jeżeli w danym momencie
        mieszkają tam normalni i życzliwi ludzie. Jak zamieszkali Litwini to ja się
        natychmiast wyprowadziłam. Horror w nocy, non stop libacje, bieganie po
        korytarzu i zatacznie się i obijanie po innych drzwiach, po to by dotrzeć w
        nocy na plaże i wykąpać się nago. No cóż, osobiście więcej tam nie pojadę,
        przede wszystkim ze względu na czystość wody. Ale ten problem to
        prawdopodobnie problem większości mniejszych i biedniejszych miejscowości w
        Chorwacji.Pozdrawiam.
        to jest nie moja opinia,trzeba podawać prawdę a nie wprowadzac innych w błąd.

• Gość: cleo Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:45
      Oj zbynek, zbynek - i znow stara spiewka...

A zapodajze link z zeszlego roku o tych apartamentach i sobie ludziska same
      przeczytaja opinie TYCH, CO TAM BYLI i zdecyduja... nie byles? to sie nie
      wypowiadaj!

A tu jest link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=25005269&a=25161749
      cleo-fas
      • Gość: Robertttt Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:35
        Hehehe - w podanych linkach do wątku znajdziesz takze posty u forumowym
        podrzegaczu ZBYNKU :) Więc jego slowami bym sie nie sugerowal.
        Co do apartamentow Mir - większośc opinii jest bardzo pozytywna - negatywna
        znalazlem jedna (wiec moze to zwykly malkontent pisal?). Wiec o czym to
        swiadczy? Dodam, że bylem tam z rodzina pod koniec sierpnia ub. roku i...
        szczerze polecam :) W tym roku wysylam tam swoja siostre z rodzina i jej
        znajomych. Maja juz rezerwacje na lipiec :)
        Robert
    • Gość: cleo Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:47
      I tu tez jest link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=26853770&a=26853770

a tu strona: www.mir.e-adriatic.com

A polowa jest juz zarezerwowana ;)

Cleo-fas

• Gość: zbynek Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.plock.mm.pl 20.01.06, 15:25
        jeszcze raz cała prawda - Dla osób zainteresowanych tą miejscowością i tymi
        apartamentami. Przede
        wszystkim to apartamenty są o niebo mniejsze niż podają dane w internecie.
        Zdjęcia apartamentów odpowiadają rzeczywistości, ale niekoniecznie są
        przypasowane do danego apartementu. Są ciemne i właściwie ledwo idzie się w
        nich poruszać. Budowane bardzo szybko więc jest wiele niedociągnięć. Ot
        choćby wentylacja. A właściwie jej brak, bo to co jest w łazience, jest
        wydmuchiwane do pokoju swojego albo sąsiada, więc różnie może być. W
        Drasnicach kiepsko jest z kanalizacją, więc zapachy w łazience też są
        ciekawe (ja pozatykałam wszystkie możliwe dziury, żeby dało się przeżyć).
        Sklep tylko jeden - dla mnie zapach przy wejściu do sklepu nieciekawy. Nie
        radzę kopać głębiej w żwirku na plaży, bo moje dzieciaki wykopały dziurę
        głębokości ok 30 cm i był problem z odkażaniem rąk i łopatek, bo wszystko
        śmierdziało szambem, a w dziurze była woda nieciekawego koloru. Myślę, że te
        kwestie są zrozumiałe i nie ma potrzeby ich dalszego rozwijania. Jeżeli
        chodzi o prądy morskie to miesza się tam przy brzegu woda ciepła i zimna,
        przy czym woda cieplejsza jest nieco dalej od brzegu. Jest to istotne dla
        osób z małymi dziećmi. Osobiście uważam, że cena jest zbyt wysoka jak na ten
        standard. Jednym atutem tego miejsca jest bliskość do wody, faktycznie 4 m.
        Aha! Dla nich apartement 2-pokojowy to faktycznie dwa oddzielne pokoje
        podzielone korytarzem i wyjściem na plażę przez balkon (dla całego domu z
        jednego i drugiego pionu). Nie jest to problem, jeżeli w danym momencie
        mieszkają tam normalni i życzliwi ludzie. Jak zamieszkali Litwini to ja się
        natychmiast wyprowadziłam. Horror w nocy, non stop libacje, bieganie po
        korytarzu i zatacznie się i obijanie po innych drzwiach, po to by dotrzeć w
        nocy na plaże i wykąpać się nago. No cóż, osobiście więcej tam nie pojadę,
        przede wszystkim ze względu na czystość wody. Ale ten problem to
        prawdopodobnie problem większości mniejszych i biedniejszych miejscowości w
        Chorwacji.Pozdrawiam.I to pisze pani po pobycie w tych apartamentach.
        Raszę podawać prawdę, a nie przybliżoną prawdę.
        • Gość: cro-expert Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.dialin.iskon.hr 20.01.06, 19:57
          plaža pod domem, jak miasto nie ma kanalizacje, zawsze ryzykowna
          szambo barzo žatko zrobione według przepisow i nie podlega kontroli technicznej
    • Gość: hercliś Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.acn.waw.pl 21.01.06, 02:19
      hahahaha, kolejny "apartamenciarz"
      pytaj o pokój/pokoje a nie o apartament, chyba ze trzy pokoje w piwnicy od
      polnocy w nieotynkowanej chacie z droga asfaltową na tarasie jest jakims marzeniem
      • Gość: burgas Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.acn.waw.pl 21.01.06, 02:23
        bo nad polskim morzem wynajmuje sie pokoje, albo domek, natomaist w Chorwacji
        wynajmuje sie to samo, ale spokojnie wszystkim przechodzi przez gardlo słowo
        apartament.
        A moze zacznijce pytać np. jak wam sie spało w pałacu w Brela...
        • Gość: zbynek Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.plock.mm.pl 21.01.06, 15:37
          człowieku ty nawet nie wiesz co znaczy apartament w słowniku turystycznym
          a nie hotelowym i dlatego nie widzisz różnicy między pokojem a apartamentem.
          • Gość: Czubryś Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.acn.waw.pl 21.01.06, 17:50
            Zbynek, a ty dalej tu?? Dalej najeżdżasz na ludzi, dalej im w głowach mącisz, dalej głupoty i swoje wydumki opowiadsz? Jeszcze nie zmądrzałeś?? Chłopie, ile tak mozna!
            Ty przecież znasz tylko jedno:Orebic na Pljesacu. Tylko to miejsce umiesz wysylabizować jak Chorwacja długa i szeroka,nic innego nie potrafisz zaproponować tylko jedno wciąż to samo i to samo.Odpuść chłopie, juz się ludziska z ciebie rechocza, cytują cię jako przykład super negatywnego uczestnika tego forum, a ty dalej swoje.
            Chorwacja ma kilkaset kilometrów wybrzeża, ciekawych miejsc jest tam multum.A ty tylko zawsze Orebic i Orebic.
            Byłeś kiedykolwiek w apt."Mir"? Czy spędziłeś tam choć jedna noc? Choć jedną godzine? Czy chociaż raz oglądałeś ten dom,widziałeś choć jeden umiejscowiony w nim apartament ze z takim szerokią głębią znawswa wypowiadasz się na ten temat?

Ja sam byłem w Mirze,mnie się podobalo,spędziłem miły urlop i w tym roku jadą tam moi znajomi którzy po obejrzeniu zdjęć podjęli natychmiast decyzje.Pomogła w tym zwłaszcza plaża która jest pod samym balkonem.
          • Gość: burgas Re: Apartamenty Mir Draśnice IP: *.acn.waw.pl 21.01.06, 23:40
            ja nie sprawdzałem słowa "apartament" w żadnym słowniku, jdenak zdjęcia tych
            "apartamentów", które sobie tu ludzie podrzucają w moim słowniku na to miano nie
            zasługują, ale jak chcesz, jeśli dwa pokoje i kucnia to dla ciebie apartament,
            to niech tak zostanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka