Dodaj do ulubionych

Lumbarda - czy ktoś poleca ???

26.01.06, 13:31
Czy ktoś z Was może mi polecić pobyt w Lumbardzie na Korculi? Znalazłam stare
posty że sa tam raczej nieciekawe plaże :( Dziekuję za każdą odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ma_ruda Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.devs.futuro.pl 26.01.06, 14:07
      ja bylam, jak juz pisalam w innym poscie, we wrzesniu zeszlego roku i w tym tez
      tam jade. w samej lumbardzie jest za marina nieduza kamienista (ale z malych
      kamykow) plaza, a za lumbardza jest duza piaszczysta plaza - ale tam najlepiej
      sie wybrac samochodem, na piechote wychodzi ladny spacer.
      mi sie podobalo:)
    • Gość: masz Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.kat.3s.pl 02.02.06, 22:15
      wg mnie w porownaniu do okolic korculi lumbarda to tragedia brzydko tloczno to
      zaprzeczenie wyobrazen o chorwacji
      • Gość: ma_ruda Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.devs.futuro.pl 03.02.06, 10:41
        a kiedy ty byles w Lumbardzie?? bo ja jakos tam tlumow nie zauwazylam we
        wrzesniu.
        • aja01 Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? 06.02.06, 10:38
          A mogłabym prosić jakieś fotki z pobytu w Lumbardzie?Chcę tam pojechać w
          czerwcu więc sądzę że ilośc turystów będzie zblizona do tej w czerwcu.
          Z góry dziękuję
          aja01@interia.pl
          • Gość: ma_ruda Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.devs.futuro.pl 06.02.06, 15:18
            najwiecej ma fotek z pod wody :( na plazy tez mam ale jestesmy tylko my... wiec
            nie da sie na nich zobaczyc czy byly tlumy czy nie. ale jakies fotki lumbardzy
            podesle :)
            • aja01 Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? 06.02.06, 21:57
              Dziękuję bardzo :)))
            • ma_ruda2 Re: do aja01 08.02.06, 14:23
              kilka fotek poszlo :)
    • Gość: Beata Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.net.t-com.hr 06.02.06, 19:38
      w lumbardzie jest jedna z najladniejszych piaszczyszych plaz w Cro. bardzo
      plytkie wejscie - plaza sie nazywa Przina.
      Pozdrawiam z Pagu
      www.perla-pag.hr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka