aja01 26.01.06, 13:31 Czy ktoś z Was może mi polecić pobyt w Lumbardzie na Korculi? Znalazłam stare posty że sa tam raczej nieciekawe plaże :( Dziekuję za każdą odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ma_ruda Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.devs.futuro.pl 26.01.06, 14:07 ja bylam, jak juz pisalam w innym poscie, we wrzesniu zeszlego roku i w tym tez tam jade. w samej lumbardzie jest za marina nieduza kamienista (ale z malych kamykow) plaza, a za lumbardza jest duza piaszczysta plaza - ale tam najlepiej sie wybrac samochodem, na piechote wychodzi ladny spacer. mi sie podobalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.kat.3s.pl 02.02.06, 22:15 wg mnie w porownaniu do okolic korculi lumbarda to tragedia brzydko tloczno to zaprzeczenie wyobrazen o chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_ruda Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.devs.futuro.pl 03.02.06, 10:41 a kiedy ty byles w Lumbardzie?? bo ja jakos tam tlumow nie zauwazylam we wrzesniu. Odpowiedz Link Zgłoś
aja01 Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? 06.02.06, 10:38 A mogłabym prosić jakieś fotki z pobytu w Lumbardzie?Chcę tam pojechać w czerwcu więc sądzę że ilośc turystów będzie zblizona do tej w czerwcu. Z góry dziękuję aja01@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_ruda Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.devs.futuro.pl 06.02.06, 15:18 najwiecej ma fotek z pod wody :( na plazy tez mam ale jestesmy tylko my... wiec nie da sie na nich zobaczyc czy byly tlumy czy nie. ale jakies fotki lumbardzy podesle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Lumbarda - czy ktoś poleca ??? IP: *.net.t-com.hr 06.02.06, 19:38 w lumbardzie jest jedna z najladniejszych piaszczyszych plaz w Cro. bardzo plytkie wejscie - plaza sie nazywa Przina. Pozdrawiam z Pagu www.perla-pag.hr Odpowiedz Link Zgłoś