Gość: Anna IP: *.mcon.pl 01.03.06, 21:04 Czy wjeżdżając do Czarnogóry koniecznie trzeba wykupić voucher? Spotykam rozbieżne i niejasne informacje na ten temat. Proszę o wyjaśnienie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Vouchery w Czarnogórze IP: *.elopole.com.pl 02.03.06, 13:44 Jakie Vouchery? Euro do kieszeni i w drogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Vouchery w Czarnogórze IP: *.mcon.pl 02.03.06, 23:08 Podobno wracając przez Serbię bez vouchera można mieć kłopoty na granicy. Przez Serbię jest mi najbliżej dlatego drążę temat. Euro już kupione ale szkoda bez potrzeby wydawać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Vouchery w Czarnogórze IP: *.atol.com.pl 08.03.06, 20:03 Wracaj przez Chorwację i nie będzie problemu, a podróż napewno nie będzie droższa o 55 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Vouchery w Czarnogórze IP: *.acn.waw.pl 03.03.06, 18:26 co to jest voucher? do czego słuzy? naprawde nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Vouchery w Czarnogórze IP: *.mcon.pl 03.03.06, 22:32 Voucher tj. "turisticka propusnica" czyli przepustka. Już się dowiedziałam. Muszą go wykupywać jadący do Czarnogóry przez Serbię.Kosztuje 55 Euro. No chyba, że coś się zmieniło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.p Re: Vouchery w Czarnogórze IP: *.oppilastalo.phnet.fi 08.03.06, 13:52 co ty z tymi voucherami przeciez ludzie napisali ze nie trzeba te oplaty byly kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspar Re: Vouchery w Czarnogórze IP: 195.127.59.* 09.03.06, 08:47 A te baby mają nasrane, odpuść sobie babo te cholerne vouchery. Odpowiedz Link Zgłoś