Dodaj do ulubionych

Cavtat kwatery

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 09:17
witam, czy ktoś ma namiary na kwatery w Cavtacie, lub doświadczenia w szukanie
na miejscu, w internecie nie znalazłem nic poniżej 40 euro za noc dla 2 osób w
lipcu na tydzień. Czy mogę liczyć na coś tańszego? Bogdan
Obserwuj wątek
    • Gość: dabu79 Re: Cavtat kwatery IP: 195.127.59.* 12.04.06, 09:24
      Hej
      Byłem we wrześniu w Cavtacie i byłem tam na 3dni najpierw, a po 10 dniach (po
      powrocie z Czarnogóry) na dwa kolejne dni. Płaciliśmy 20euro/doba za wielki
      pokój dla dwóch osób. Bez problemu można było znależć inne miejsca, np. za 27,
      albo 28 euro pokój z TV, klimą itp.
      Miejsca które opisałem były na początku miejscowości, natomiast na dole w
      centrum pokoje były po 30euro - 35euro/dobe.
      pozdrawiam
      • Gość: Bogdan Re: Cavtat kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 10:15
        dzięki, proszę czy mogłbyś napisać coś więcej o Cavtacie, traktuję go jako bazę
        wypadową do Dubrovnika, czy samo miasteczko jest ładne, czy jest w nim
        jakakolwiek plaża? pozdrawiam Bogdan
        • Gość: Monia Re: Cavtat kwatery IP: 213.17.171.* 12.04.06, 14:12
          Cavtat jest bardzo ładnym miasteczkiem z klimatem :) Jest plaża, a za hotelem -
          w stronę Dubrownika jest nawet taka plaża, gdzie nie ma ludzi i my tam
          chodziliśmy. Sam Cavtat jest bardzo urokliwy - jest gdzie pochodzić, dużo
          knajpek, fajne uliczki. polecam :) No i jako miejsce wypadowe super - do
          Dubrovnika, czy do Czarnogóry : )
          My w czerwcu płaciliśmy 30euro za apartament 2 os. z klim, tv i blisko plaży, a
          szukaliśmy na miejscu bez rezerwacji.
          • Gość: Monia Re: Cavtat kwatery IP: 213.17.171.* 12.04.06, 14:13
            zobacz fotki
            pictures.cavtat.com/cavtat
            • Gość: dabu79 Re: Cavtat kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:05
              No cóż Monia mnie uprzedziła:) i napisała wszystko.
              Polecam to miasteczko choćby dlatego, że można do Dubrownika podjechać autobusem
              (jeżdżą co godz.). Niemartwisz się wtedy o parking w centrum dubrovnika. Bilet
              dość drogi, ale warto się przejechać, niezłe widoki (12kun za osobe w jedną stronę).
              Nad Cavtatem latają samoloty, nam to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie.
              Można sobie pooglądać samoloty.
              Miasteczko jest naprawdę bardzo ładne i jest w nim "życie", a zarazem nie jest
              za głośno.
              No i stamtąd jest blisko do miast w czarnogórze - Herceg Novi, Kotoru, czy Budvy
              (zwany małym Dubrovnikiem-polecam, rewelacja)
              pozdrawiam Damian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka