Dodaj do ulubionych

zamiast Chorwacji polecam Floryde

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:34
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo taniej
apartamenty - sypilanie z kuchnia , bajerami , basenem i dojsciem do oceanu -
5 minut-tylko za 50 dolarow
poszaleli z tymi uero
i na Florydzie nie kradna!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • new_woman Re: zamiast Chorwacji polecam Floryde 20.07.06, 21:50
      No tylko przelot TROCHE droższy od podróży do Chorwacji. Ale to przecież mały
      szczegół........
    • Gość: Roberto Re: zamiast Chorwacji polecam Floryde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:40
      Polecać Florydę jadącym do Chorwacji jest śmieszne. Byłem w 1999 roku 6
      miesięcy na Florydzie. Poleciałem na ślub kogoś bliskiego z rodziny i zostałem
      do końca wizy. Jakoś mnie ta Floryda nie urzekła wogóle...tylko piach i piach i
      piach...sztucznie sadzone palmy...lansujące się zulusy i wszędzie
      grubasy...Boże!! Co oni tam jedzą?!!! Floryda jest" bez duszy" ...Czasy
      Kargula i Pawlaka minęły żeby się tym lansować. A uroku to miejsce nie
      ma ..przynajmniej dla mnie...W Chorwacji nie byłem na wakacjach ale byłem w
      wielu innych ciekawych miejscach na różnych kontynentach i Florydę klasyfikuję
      raczej na szarym końcu.
    • Gość: Roberto Re: zamiast Chorwacji polecam Floryde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:46
      Nawet w Europie można wyszukać bardziej bajeczne romantyczne miejsca. Ja
      polecam Norwegię (raj na ziemi) , Portugalię i Szwajcarię. Mój brat co roku
      jezdzi do Chorwacji a widział wiele więcej( był nawet w Meksyku, na Bora Bora i
      Malediwach, oczywiście z całą rodzinką na Florydzie) bo napasiony kasą na maxa
      i mi poleca południową Chorwację. Więc coś tam musi być fajnego i zajrze sobie
      wreszcie we wrześniu tego roku.
      • Gość: Pedro Re: zamiast Chorwacji polecam Floryde IP: *.autocom.pl 21.07.06, 00:28
        Zajrzyj zajrzyj :) np. na riviere makarską miejscowi mówią że do chorwacji przyjeżdża się tylko pierwszy raz przez przypadek :D:D:D
        • Gość: Roberto Re: zamiast Chorwacji polecam Floryde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:03
          Witam
          Chcę właśnie jechać w okolice Makarskiej i popływać na wyspy. Mó braciak
          właśnie mówił że fajnie tam. On zawsze w sierpniu pakuje walizki do swojego
          Audi mimo że stać go na samolot...zamyka drzwi i mówi: "Ahoj
          przygodo!!!" ...zawsze śmiałem się z tego jego okrzyku. Są miejsca na Ziemi
          które mają "duszę" ...Obydwaj lubimy podróżować autem.Ja dwa lata temu
          zwiedziłem prawie całą Norwegię samochodem. Byłem bardziej zadowolony niż na
          Florydzie, która znudziła mi się po tygodniu. A że byłem u rodzinki i nic mnie
          nie kosztowało to jasne że było całkiem OK. Gdybym miał płacić to uciekł bym z
          tamtego miejsca. Te bogacze mnie przerażają...tylko kasa i kasa i kasa...Nie
          pogadasz tam już z nikim o życiu..tylko o biżuterii i jachtach i innych
          pierdołach. "Boże chroń Polskę przed takim materializmem bo się wszyscy
          pozabijamy!!!
    • Gość: DC Washington ale do Cro mnie trzeba wiz, ani IP: *.chello.pl 21.07.06, 00:39
      placic słono za przelot.
    • martahelena Re: zamiast Chorwacji polecam Floryde 21.07.06, 21:56
      ostatnio w CRO ukradli mi skarpetki...:)
      • Gość: motolider.pl Re: zamiast Chorwacji polecam Floryde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:08
        Zdrowe bezuciskowe? Czy zwykłe?
    • Gość: XXL Re: zamiast Chorwacji polecam Floryde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:17
      Gość portalu: Anna napisał(a):
      > i na Florydzie nie kradna!!!!!!!!!!!!!!!!

A jeszcze rekiny mogą ci odgryźć ja....
      Super !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka