Gość: ja:) IP: *.net.perfekt.pl 17.08.06, 08:51 byliscie ....widzieliscie ....zdobyliscie ???bede wdzieczna za kadza informacje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: develop27@op.pl Re: VIS !!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:04 byłem w zeszłym roku przez pośrednika (z Trójmiasta chyba) który sprzedaje kontakty do apartamentów na allegro = OSZUST. Wyspa ładna, ale kompletnie nim ma co robić, 2 miatseczka i jeden sklep !!! z koszykami, tylko kilka zejść do morza bo wysepka bardzo wysoka, plaże piaszczyste może z 2 małe, ale strasznie oblegane, reszta to kamień jak to w Chorwacji. Podstawowa wada to to że nie było wody w apartamentach, co przy takich upałach jest troszkę ekstremalne. Po 5 dniach skończyła nam sie mineralna i cierpliwośc i wróciliśmy na ląd. Ogłólnie nie polecam. Na ladzie jest lepszy wybór kwater i równie (a moim zdaniem) badziej przyjemnie. Ogólnie byłem niezadowolony bo byłem z małym dzieckiem, a bez wody ... to katastrofa. Kwatery musisz zarezerwować wcześniej bo na wyspie wszystko full. Masz pytania to pisz develop27@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś