Dodaj do ulubionych

Słowenia - tanie kwatery

IP: *.zep.com.pl 15.05.07, 10:52
Prosze o namiary tanich sprawdzonych kwater w Słowenii (do 10-12euro za
osobe).
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.c241.petrotel.pl 16.05.07, 10:14
      w takiej cenie kwater nie ma - zaczynają się od 15euro wzwyż.
      • kamcia_79 Re: Słowenia - tanie kwatery 16.05.07, 18:00
        własnie że są, w tym roku szukałam i było sporo pokoi po 12 euro od osoby, więc
        bez obrazy Zbynek ale nie pisz głupot
        • Gość: zbynek Re: Słowenia - do kamci_79 IP: *.c241.petrotel.pl 16.05.07, 21:05
          ja nie pisze głupot tylko prawdę jeżeli komuś chodzi o sezon urlopowy.
          Bo po sezonie to znajdziesz i za 10.
          I jeszcze jedno czy ta kwatera to ma być w miejscowości turystycznej - czy
          gdzieś tak sobie.
          To właśnie są te niuanse których ty nie zauwazasz i piszesz nieodpowiedzialnie
          robiąc ludziom wodę w mózgu.
          • Gość: Zabiegany Re: Słowenia - do kamci_79 IP: *.zep.com.pl 17.05.07, 07:22
            Proszę o konkretne namiary. Kwatera moze być obojętnie gdzie (im bliżej
            adriatyku tym lepiej). Chcemy zwiedzić samochodem przez 7 dni najwazniejsze
            atrakcje Słowenii.
          • kamcia_79 Re: Słowenia - do kamci_79 17.05.07, 08:08
            ja szukałam kwater w miejscowościach turystycznych, fakt przed sezonem, ale
            autor nic nie pisał o terminie, więc ja twierdze, że są bo na własne oczy
            widziałam pokój i na własne uszy słyszałam cenę.
            • Gość: Zabiegany Re: Słowenia - do kamci_79 IP: *.zep.com.pl 17.05.07, 10:05
              Jade po 15 lipca na 7-9 dni. prosze o konkretne miejsca, sprawdzone...jesli
              macie takie. Na stronach www znalazłem , ale lepiej z pierwszej ręki
              • Gość: Zabiegany Re: Słowenia - do kamci_79 IP: *.zep.com.pl 17.05.07, 15:00
                Hmm w Chorwacji to pewnie bym znalał, a w Słowenii...........cisza
                • kamcia_79 Re: Słowenia - do kamci_79 17.05.07, 23:13
                  no cóż ja pierwotnie szukałam czegoś do max 15 euro od osoby, a w końcu
                  wylądowalismy w apartamencie za 40 euro na dobe, bo był przeslicznie połozony,
                  miał wysoki standard i po prostu nas zauroczył.
                  Jak rozumiem chcesz nocowac w jednym miejscu te 7 dni?
                  Mysle, że jak na stronie www wyglada to przekonująco to rezerwuj. Cięzko coś
                  polecić obcej osobie, bo każdy ma inne oczekiwania i w efekcie oferta niby
                  sprawdzona przez innego forumowicza może kompletnie nie odpowiadać twoim potrzebom
                  • Gość: Zabiegany Re: Słowenia - do kamci_79 IP: *.zep.com.pl 18.05.07, 10:45
                    Namówiłem znajomych na wyjazd do Słoweni. Szukamy więc pokoju do 4 osób,
                    oczywiście tani...Prosze o pomoc
                    • Gość: gont Re: Słowenia - do kamci_79 IP: *.aster.pl 19.05.07, 00:52
                      www.bevk.si - nie wiem czy to tak znowu tanio, ale kwatera sprawdzona, byłem tam
                      teraz w maju i jestem zadowolony - no i przede wszystkim Piran - coś wspaniałego!
                      • Gość: Janek Re: Słowenia - do kamci_79 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 12:16
                        J ateż szukam tanich kwater na Słowenii. A może ktoś pod namiotem nocował? Jakie
                        kempingi na Słowenii?
                        • Gość: Zabiegany Re: Słowenia - do kamci_79 IP: *.zep.com.pl 30.05.07, 07:48
                          Proszę o pomoc. Konkretne namiary do 12 Euro
                        • bah77 Re: Słowenia - noclegi... 30.05.07, 09:16
                          Janku, przejrzałeś już Forum?

Np.:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=46069058&a=46152652

bah77
        • Gość: j Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.c247.petrotel.pl 01.07.07, 21:27
          j
    • lawrence3 Re: Słowenia - tanie kwatery 01.06.07, 08:48
      Jeżeli interesują cię okolice Bledu to mogę poszukać namiaru na apartament w
      którym zatrzymaliśmy się w ubiegłym roku (koniec sierpnia)
    • lawrence3 Re: Słowenia - tanie kwatery 01.06.07, 10:09
      Powspominałam sobie trochę przy okazji.

www.sloveniaholidays.com/APARTMA-ANTONIJA
      Jeżeli źle się wkleiło to przepraszam, nie jestem dobra w te klocki.
      Pozdrawiam i życzę udanej podróży
      • Gość: Zabiegany Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.zep.com.pl 01.06.07, 12:17
        Faktycznie nie drogo bo 11E od osoby a bardzo przyjemnie. Znalazłaś ten
        apartament w ciemno, czy wczesniej rezerwowałas? A jak właściciele mili? Ile to
        km od Bledu?
        • lawrence3 Re: Słowenia - tanie kwatery 01.06.07, 12:26
          Właściciele super mili. Maja w sumie dwa domy - kiedy przyjechaliśmy mogliśmy
          przebierać w apartamentach. Wybraliśmy ten w nowym budynku, chociaż minusem było
          sąsiedztwo chlewiku i na tarasie trochę capiło. Ale nie korzystalismy z niego
          tylko z dużego podwórka. (byliśmy z dwulatkiem, więc nie dało się non-stop
          zwiedzać.)
          Do Bledu mieliśmy coś około 6 km.

Znalazłam ta kwaterę przez Internet - zadzwoniłam i zarezewowałam. Właściciel
          nawet po nas wyjechał bo trochę pobłądziliśmy.
    • Gość: mamut Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.aster.pl 01.06.07, 17:45

www.sloveniaholidays.com/BOOA-BOHINJ
      rok temu bylem - 44 eur - 4 osobowy apartman, 500 m do jeziora bohinjskiego
    • Gość: zbynek Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.c154.petrotel.pl 04.06.07, 18:26
      ok.
    • Gość: miki_25 Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.chemn.tuniv.szczecin.pl 05.06.07, 08:54
      Ceny pokoi w Sloweni uzaleznione sa od polozenia, atrakcyjnosci miejsca. W Bledzie najtansze pokoje w zaleznosci od dlugosci pobytu zaczynaja sie od 15 /17 euro. Za pobyt krotszy niz 3 dni placi sie wiecej. Jezdzac po Sloweni widzielismy pelno napisaow na domach, ze wynajmuja pokoje(sobe), ale w wakacje Slowency duzo podrozuja po kraju i podobno wszystko jest zajete. Najlepiej wczesniej zarezerwowac pokoj.
      • Gość: zbynek Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.class144.petrotel.pl 12.06.07, 17:13
        a coś konkretnie.
        • Gość: j Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.c241.petrotel.pl 15.06.07, 19:13
          s
          • Gość: j Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.c155.petrotel.pl 18.06.07, 22:49
            ok.
    • Gość: j Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.c240.petrotel.pl 20.06.07, 18:03
      j
    • Gość: j Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.c154.petrotel.pl 26.06.07, 10:10
      j
    • Gość: ok Re: Słowenia - tanie kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:27
      ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka