ddb2 04.06.07, 09:01 Czy w okolicy Splitu, Omisza, Makarskiej sa wypozyczalnie windsurfingu? Mozecie mi cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddb2 Re: Windsurfing w Dalmacji IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 15:28 Nikt nie slyszal o wypozyczalni sprzetu? Musze sie ciagnac z wlasna deska? Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: Windsurfing w Dalmacji 08.06.07, 00:45 jak na windsurfing to tylko Peljesac a tam jest sporo wypożyczalni tylko jest pytanko czy sie opłaca jak masz swój sprzęt filmik z Perny www.sailworks.pl/czubi.html pozdrav Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddb2 Re: a Split to Dalmacja? IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 05:08 Tak, Split to jak najbardziej Dalmacja. Nie, w tym roku, w ogole nie mielismy jechac do Chorwacji. Jestesmy juz po urlopie. Pomysl przyszedl nagle. Chcemy wyskoczyc na krotko i troche blizej ( z szybszym dojazdem ) niz na Peljesac i nie targac sie ze sprzetem. Dlatego jeszcze raz ponawiam pytanie, czy slyszal ktos o mozliwosci wypozyczenia deski w okolicy Splitu - Omisza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: a Split to Dalmacja? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.13, 15:04 Między Splitem a Dalmacją prawdopodobnie brak wypożyczalni. Ja w zeszłym roku nic nie znalazłem i w tym roku pojechałem z własną dechą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkmm Re: a Split to Dalmacja? IP: *.tktelekom.pl 16.04.14, 14:59 Byłam w ubiegłym roku i dokładnie w Omisu jest szkoła windsurfingu do tego polska! Sprzęt jest do wypożyczenia i kursy. www.maxsurf.pl Odpowiedz Link Zgłoś