Dodaj do ulubionych

Chorwacja-podobalo sie wam?

• Gość: Lehoo Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.globalconnect.pl 08.06.07, 12:12
      Nie - nie podobało. Bardzo gorąco i bardzo drogo
      • Gość: malgosia197 Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.06.07, 12:27
        Witam, witam też tych,którzy lubią trochę ponarzekać( nie byliby Polakami).W
        Chorwacji byłam już pięć razy, za każdym razem wspanialsze wakacje, właśnie ten
        klimat śródziemnomorski i ciepła woda, sprawia to, że tam się jedzie co
        roku.Nasze moze jest piękne i w Polsce już zaczynają dbać o wcasowiczów,
        ale...Co roku analizujemy kasę i wychodzi na to,że wyjazd do Chorwacji bierze 1
        miejsce.Więc za kierownicę i jeedzieeeeemy. Pa dozobaczenia w Chorwacji.
        Pozdrawiam nawet tych co narzekają.
    • Gość: aka Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 12:42
      Miodowo-piękne widoki,super cieplutka woda,mili ludzie poprostu superowo-polecam
    • Gość: Tomek. Kocham Chorwację :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:17
      Niesety od trzech lat (z ekonomicznych powodów) nie mogę tam wyjechać na urlop,
      ale wcześniejsze trzy wyjazdy to były moje najlepsze wakacje (Ciovo i Sevid).
      Na razie bedę tesknił, zanim tam kiedyś wrócę.

• Gość: oldryk84 Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:58
      Byłam w zeszłym roku i zakochałam się w tym miejscu. Było cudnie, widoki
      przepiękne, ludzie niesamowicie mili, bez problemu dogadać można sie po polsku.
      No i rewelacyjna kuchnia (owoce morza i nie tylko). Gorąco polecam.
    • Gość: Mcqwert Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: 217.116.100.* 08.06.07, 20:02
      W zeszłym roku pod koniec czerwca bylismy w Chormacji w miescie Trogir
      niedaleko Splitu w środkowej Chorwacji. Serdecznie polecam wszystkim
      niezdecydowanym i zdecydowanym, środziemnomorski klimat, czyste spokojne morze,
      piekne krajobrazy, ludzie o poludniowym leniwym charakterze. Do tego wiele
      miejsc do ktorych mozna pojechac: Park Narodowy rzeki Krka, PN Jeziora
      Plitwickie, malowniczo polożona twierdza Klis, Przepiekne miasteczko Primosten
      polozone na wcietym w morze polwyspie, Plaza w Omis z pieknymi gorami w tle,
      czy wreszcie palac Dioklecjana w Splicie. No i te LODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Jedźcie!
      • Gość: kasia Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.5-87-r.retail.telecomitalia.it 09.06.07, 00:09
        wybieram sie z mezem i coreczka na wyspe Krk (Baska) za trzy tygodnie. Czy ktos
        tam jeszcze byl?jak wam sie podobalo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka