Gość: Lehoo Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.globalconnect.pl 08.06.07, 12:12 Nie - nie podobało. Bardzo gorąco i bardzo drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.06.07, 12:27 Witam, witam też tych,którzy lubią trochę ponarzekać( nie byliby Polakami).W Chorwacji byłam już pięć razy, za każdym razem wspanialsze wakacje, właśnie ten klimat śródziemnomorski i ciepła woda, sprawia to, że tam się jedzie co roku.Nasze moze jest piękne i w Polsce już zaczynają dbać o wcasowiczów, ale...Co roku analizujemy kasę i wychodzi na to,że wyjazd do Chorwacji bierze 1 miejsce.Więc za kierownicę i jeedzieeeeemy. Pa dozobaczenia w Chorwacji. Pozdrawiam nawet tych co narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 12:42 Miodowo-piękne widoki,super cieplutka woda,mili ludzie poprostu superowo-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek. Kocham Chorwację :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:17 Niesety od trzech lat (z ekonomicznych powodów) nie mogę tam wyjechać na urlop, ale wcześniejsze trzy wyjazdy to były moje najlepsze wakacje (Ciovo i Sevid). Na razie bedę tesknił, zanim tam kiedyś wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldryk84 Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:58 Byłam w zeszłym roku i zakochałam się w tym miejscu. Było cudnie, widoki przepiękne, ludzie niesamowicie mili, bez problemu dogadać można sie po polsku. No i rewelacyjna kuchnia (owoce morza i nie tylko). Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mcqwert Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: 217.116.100.* 08.06.07, 20:02 W zeszłym roku pod koniec czerwca bylismy w Chormacji w miescie Trogir niedaleko Splitu w środkowej Chorwacji. Serdecznie polecam wszystkim niezdecydowanym i zdecydowanym, środziemnomorski klimat, czyste spokojne morze, piekne krajobrazy, ludzie o poludniowym leniwym charakterze. Do tego wiele miejsc do ktorych mozna pojechac: Park Narodowy rzeki Krka, PN Jeziora Plitwickie, malowniczo polożona twierdza Klis, Przepiekne miasteczko Primosten polozone na wcietym w morze polwyspie, Plaza w Omis z pieknymi gorami w tle, czy wreszcie palac Dioklecjana w Splicie. No i te LODY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedźcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Chorwacja-podobalo sie wam? IP: *.5-87-r.retail.telecomitalia.it 09.06.07, 00:09 wybieram sie z mezem i coreczka na wyspe Krk (Baska) za trzy tygodnie. Czy ktos tam jeszcze byl?jak wam sie podobalo? Odpowiedz Link Zgłoś