Dodaj do ulubionych

Jadę do Vodice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:29
Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji, czytam forum, znam mniej więcej Wasze
opinie, ale podzielcie się raz jeszcze waszymi spostrzezeniami i opiniami?
Pozdrawiam Wszystkich!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Jadę do Vodice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: 193.164.157.* 18.06.07, 13:58
      a nie chce Ci sie poczytać od nowa ???????

mi się nie chce znów pisać- poczytaj sobie
      • Gość: nune Re: Jadę do Vodice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 19:11
        Poczytałam sobie, a jak nie chceasz pisać i się wypowiadać to nie wchodz na
        forum.
        • Gość: W z W Re: Jadę do Vodice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.chello.pl 18.06.07, 20:16
          Już Ci wszystko powiedziałem!!!
          A czego jeszcze nie wiesz????
          To pytaj na GG!!!!!!
          pozdro!
          W.
          • Gość: nune Re: Jadę do Vodice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:41
            Wszystkiego to Ty mi na pewno Waldku z Warszawy nie powiedziałeś (przecież
            wszystkiego nie da się opisać)Pozdrawiam
    • Gość: izka Re: Jadę do Vodice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 11:25
      Vodice super- byłam tak jakieś 5 lat temu. Pięknie położona mieścina, przepyszne
      lody, urokliwe knajpki. Niedaleko wodospady Krk. Za dwa tygodnie wracam do
      Chorwacji - tym razem Dubrownik.
    • Gość: Martyna Re: Jadę do Vodice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:29
      Urokliwa mieścina, ale ja wolę mniejsze miejscowości bo mniejszy ruch. W
      Vodicach jest za dużo turystów w sezonie. My będziemy wypoczywać koło Vodic ( 2
      km ) tam jest cisza i spokój, ale co kto lubi.
      • ankmur Re: Jadę do Vodice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 24.06.07, 17:34
        spedzilam w Vodicach 3 dni sympatyczne miasteczko, promenada mozna sobie fajnie
        polazic nad morzem , plaze srednie kamieniste, beton, symatyczny bazarek -
        badziewka i te sprawy, na glownym placu odbywaja sie czesto rozne koncerty,
        duzo tawern polecam sympatycznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka