Dodaj do ulubionych

Plitvickie Jezera, opinie

24.07.07, 21:21
Był ktos z Was tam? Ja jeszce ni byłam i chciałabym o nie zahaczyc w tym
sezonie. Zastanawiam sie jak to zrobić, zapewne wypadoałoby gdzie sie kimnąc
na noc, bo zobaczyc je i jechac na Dalmecie to chyba zbyt meczoce? Co Wy o
tym myślicie? Kto tam był? Jechaliscie i spaliscie gdzies w okolicy czy od
razu po zwiedzaniu ruszaliscie w dalsza podróz??
Obserwuj wątek
    • principessa11 Re: Plitvickie Jezera, opinie 24.07.07, 21:33
      byłam dwa lata temu wracając z Makarskiej. Zwiedzaliśmy park potem spaliśmy (w prywatnym domu tużź przy głównym wejściu) i rano rusdzyliśmy do Polandii :)
      Jeziora piękne - fakt, ale ja po 6 godzinach łażenia w japonkach mam serdecznie dość jezior plitwickich do końca życia :)
      jedyn słowem polecam bardzo ten cud natury, ale w tenisówkach :)
      • Gość: isztarek Re: Plitvickie Jezera, opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:07
        dzięki za info:) a jak cenowo kwatery? w jakich przedziałach oscylują?
        • principessa11 Re: Plitvickie Jezera, opinie 24.07.07, 22:10
          szczerze mówiąc nie pamiętam... ale czytałam gdzieś że w granicach 20 euro od osoby.
          Nie polecam jedzenia w dużej ładnej restauracji przy głównym wejściu (taki drewniany dom) - smak jużbardziej Austriacki niż dalmatyński no i drogo, porcje małe.
          • dorcia1234 Re: Plitvickie Jezera, opinie 24.07.07, 22:28
            ceny kwater w granicach 11-13 euro od osoby, raczej nie w samych Plitwicach tylko kawalek przed
    • Gość: beata Re: Plitvickie Jezera, opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:51
      Wracając zwiedziliśmy Plitvice-KONIECZNIE!A nocowaliśmy kilka kilometrów za tą
      miejscowością.Trzy osoby 50 euro ze śniadaniem(szwedzki stół)
      • isztarek Re: Plitvickie Jezera, opinie 25.07.07, 11:09
        juz sie nasttawiałm na te plitvickie :) a do urlopu jeszce miesiąc :(
        • woja-tech Re: Plitvickie Jezera, opinie 25.07.07, 18:41
          Jeziora mają ładne kolorki, ale wodospad przereklamowany. Mimo wszystko raz
          warto zobaczyć.
          • piotrs21 Re: Plitvickie Jezera, opinie 25.07.07, 21:36
            Jeden dzień na zwiedzenie jezior to za mało. My byliśmy tam trzy dni temu przez
            pół dnia i zwiedziliśmy tylko niewielką część. Sam wodospad jest rzeczywiście
            przereklamowany i nie warto (wg. mnie) wybierać się do jezior tylko aby go
            zobaczyć. Resztę NAPRAWDĘ WARTO zobaczyć.
    • principessa11 Re: Plitvickie Jezera, opinie 25.07.07, 22:16
      ja mimo wszystko sądzę że jeden dzień nad jeziorami to w zupełnoci wystarczająco - po tym jednym jeszce po dwóch latach mam dość wodospadów i turkusowych jezior i ryb, po trzech dniach na samą myśl byłoby mi nie dobrze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka