Gość: Marcin IP: 217.8.163.* 22.07.03, 09:05 Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś kemping w w/w miejscach. Raczej cichy i spokojny, gdzie wieczorem można iść coś zjeść do jakiejś knajpki? Z góry dziękuję Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrykoo7 Re: Kemping Korcula/Peljesac IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 20:33 Proponuje camping Kalac na korculi . z 500 metrów od promu po prwaej stroni koło kompleksu bon repos. Cichy , spokojny, nowe sanitariaty dużo zieleni www.korcula.net htp-korcula@du.tel.hr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kemping Korcula/Peljesac IP: 217.8.163.* 24.07.03, 08:47 Dzięki, skorzystam z twojej propozycji. Chyba, że ktos ma inna. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarekJ Re: Kemping Korcula/Peljesac IP: *.mis / localhost 24.07.03, 11:37 > Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś kemping w w/w miejscach. Raczej cichy i > spokojny, gdzie wieczorem można iść coś zjeść do jakiejś knajpki? Na końcu Peljesaca (naprzeciw Korculi) kempingi koło Orebica Perna i Adriatic ale do knajpek trzeba dojechać do Orebica. Na początku Peljesaca Prapratno na miejscu kanjpka, ale można podjechać do kameralnego Stonu, gdzie jest duży wybór resturacji i sympatyczna pizzeria rodzinna w głebi uliczek (polecam :))) ). 15km przed Dubrownikiem w Orasacu kempingi prywatne i duży Rudine. Rzut beretem do Dubrownika a tam mnóstwo knajp i to w klimacie starego miasta (wcale nie aż tak drogo, jakby sugerowało to, że jest to cel turystyczny nr 1 w Chorwacji). --- DarekJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego M Re: Kemping Korcula/Peljesac IP: *.bielsko.msk.pl 26.07.03, 09:53 Camping Kalac znajduje sie w dzielnicy Korculi Domince tam gdzie przypływają promy z Korculi ok.półgodziny do starego miasta,potwierdzam że jest ładnie położony,zadrzewiony ma nowe santitariaty niestety uważam ,że jesli chodzi o plaże w okolicach campingu są jak na Chorwacje b.przecietne żeby nie powidzieć brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kemping Korcula/Peljesac IP: 81.15.130.* 27.07.03, 15:58 Z serwisu korcula.net dowiedziałm się że kemping Kalac ma 600 miejsc . Czy to naprawdę wygląda jak zaciszny kemping, czy to bardziej lotnisko. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego M Re: Kemping Korcula/Peljesac IP: *.bielsko.msk.pl 28.07.03, 17:20 Kamping Kalac mimo że jest na 600 miejsc jak piszesz to jest zaciszny,wszystkie miejsca są w cieniu i jest tam b.spokojnie i czysto "tylko"ta plaża nie jest ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kemping Korcula/Peljesac IP: 217.8.163.* 30.07.03, 08:59 Diego, z tego co wyczytałem na www.korcula.net ceny na tym kampingu są o ponad 50% większe niż na innych (28 kun w porównaniu do 18). czy wiesz co to warunkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego M Re: Kemping Korcula/Peljesac IP: *.bielsko.msk.pl 30.07.03, 13:32 Ja niestety nie mieszkałem na campingu tylko obok w apartamentach Bon Repos i nieraz przechodziliśmy przez ten camping,także trudno mi ocenić dlaczego są takie różnice cenowe /są tam faktycznie nowe sanitariaty /a tak poza tym to myslę że jest tak jak na innych, mogę jeszcze dodać ,że b.blisko są korty tenisowe i wypożyczlnia rowerów. Odpowiedz Link Zgłoś