Gość: bonar IP: *.telpol.net.pl 08.12.07, 00:24 Szukam sprawdzonej, niedrogiej kwatery w Trogirze, nie na wyspie. Sam mogę podzielić się kwaterą w Tucepi, pewna. pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grigori0 Re: Trogir 10.12.07, 13:22 Suncokret Travel Chorwacja Trogir www.suncokret.net/ Grigori Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Trogir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 19:07 Można tą w Tucepi na darek0611@interia.eu nas jet 2+1 Mogę podać, ale Ciovo lub Pag - sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Trogir IP: *.telpol.net.pl 10.12.07, 20:09 Poszło na darek0611. A ja nadal czekam na kwaterę w Togirze, najlepiej ląd. pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
grigori0 Re: Trogir 12.12.07, 13:21 Hi from Trogir www.suncokret.net/pages/apartment.asp?lokacija=2 www.suncokret.net/pages/apartment_details.asp?id=178 www.suncokret.net/pages/apartment_details.asp?id=89 www.suncokret.net/pages/apartment_details.asp?id=143 Kind regards, Grigori Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@teo Re: Trogir IP: *.toya.net.pl 03.01.08, 10:48 Czemu nie na wyspie. Będąc w Trogirze nie pokąpiesz się tak jak na plażach wyspy Ciovo. Wyspa ta jest połączona stałym mostem i nie ma najmniejszego problemu z dojazdem do Trogiru. Mam rónież sprawdzoną kwaterkę (apartament) na Ciovo. Pytanie tylko: kto co lubi i jakie ma wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Trogir IP: *.telpol.net.pl 03.01.08, 18:01 Witaj "m@teo" Dzięki za podniesienie tematu Trogiru. Rozpoczynając temat wyjazdu do Trogiru, jak się okazuje miałem słabe rozeznanie w rejonie Trogiru, teraz wiem właśnie z forum cro.pl i innych, że właśnie całym urokiem tego regionu jest wyspa Ciovo. Wysłałem nawet dwa zapytania ale coś brak odpowiedzi. Jeżeli możesz, podaj mi te namiary na priv czeslawkrz(małpa)o2.pl a będę Ci wdzięczny i napisz mi kilka zdań o tym apartamencie (położenie, cena i odległości. Co do wymagań to nie potrzebujemy 4*, nam po prostu potrzeba trzy a może nawet cztery dwójki, w grę wchodzi też połączenie dwóch dwójek w jeden apartament z dwoma pokojami i jedną kuchnią i łazienką. Pozdrawiam noworocznie i proszę namisz mi na maila, ok? pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@teo Re: Trogir IP: *.toya.net.pl 04.01.08, 00:48 Parę informacji posłałem, ale nie wiem czy otrzymasz to wszystko bo do mnie dotarł mail zwrotny z jakimiś problemem...invalid message... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Trogir IP: *.telpol.net.pl 04.01.08, 00:59 Sprawdzałem, nic nie doszło. W takim razie powtórzę moje dane: czeslawkrz@o2.pl lub na gg 3088913 pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@teo Re: Trogir IP: *.toya.net.pl 04.01.08, 08:29 Ponownie posłałem. Może to jakiś chwilowy problem na łączach. pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Trogir IP: *.telpol.net.pl 05.01.08, 11:09 "m@teo" wiesz co, ja chyba z Dąbrowy G. podjadę do Ciebie - będzie szybciej- poczta u mnie działa, widocznie coś przerwali jak kopali na rynku (ha ha). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Trogir IP: *.telpol.net.pl 05.01.08, 11:36 POMYŁKA - odnalazłem "m@teo" ale innego jak sie okazało. Od Ciebie nadal nic nie przyszło, a moja poczta działa prawidłowo. pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damir Re: Trogir IP: *.adsl.net.t-com.hr 07.01.08, 20:37 Oferta apartamentow w miejscowosci Sevid na Rivierze Trogir. Info: www.sevid-holiday.hr Odpowiedz Link Zgłoś