Gość: Janusz IP: 217.96.37.* 06.08.08, 20:41 Czy ktoś ma porównanie tych dwóch miejscowości? Do której warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zej Re: Podgora czy Baśka Woda ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 22:18 Mi odpowiada Podgora . Byłem tam 3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Podgora czy Baśka Woda ? IP: *.provident.pl 08.08.08, 10:01 Ja byłem w Baśce V i było super - wyjazd z 4 letnim dzieckiem. Naczytałem się wcześniej o szalonych tłumach, tymczasem nie było tak źle..kilka fajnych plaż (polecam na pograniczu Baski i Breli - mało ludzi). Dużo miłych knajpek - jest w czym wybierać. W podgorze byłem przejazdem, więc trudno o rzetelną opinię..zza okan samochodu lepsze wrażenie robiła jednak B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix Re: Podgora czy Baśka Woda ? IP: *.net.autocom.pl 12.08.08, 21:44 A u mnie odwrotnie. Dwa lata temu zahaczyliśmy o BV i dziki tłum nas przeraził. Pojechaliśmy kawałek dalej i Podgora okazała się strzałem w "10". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Podgora czy Baśka Woda ? IP: *.acn.waw.pl 12.08.08, 23:30 Podgora - piękniejsza i spokojniejsza Odpowiedz Link Zgłoś