Gość: mik IP: 80.50.236.* 18.03.09, 11:39 witam czy wybiera się może ktoś pod koniec czerwca do miejscowości Poljica ,czy ktoś może ma jakieś informacje o tej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: poljica IP: *.adsl.net.t-com.hr 18.03.09, 17:00 Byłam raz i nigdy więcej !!! Miejscowość przy magistrali pomiędzy Marina i Seget Vranjica.Zero atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalmierzak Re: poljica IP: 80.50.236.* 02.04.09, 15:28 czesc tez wybieram sie pod koniec czerwca do Poljic z zona corka i dwójka znajomych jesli chodzi o poljice to co sie dowiedziałem to ze jest to mała wioska bardo spokojna no i zadnych atrakcji tam nie ma ale jest bardzo blisko do bardziej rozrywkowych miejsc takich jak Trogir ,Marina myslę ze bedzie super narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: poljica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 13:20 Byłem w Poljice dwa lata temu.Jeżeli ktoś chce wypocząć to polecam.Mało ludzi,dwa sklepy,są knajpki z dobrym jedzeniem i umiarkowanymi cenami/jak na Chorwację/.Jeśli chodzi o inne atrakcje to pozostaje pobliska Marina lub trochę bardziej odległy Trogir. Życzę udanych wczasów. Odpowiedz Link Zgłoś