Dodaj do ulubionych

Almatur AdriatykTour był ktoś??

IP: *.is.net.pl 30.06.09, 00:23
mam pytanie zw. z wycieczką ofrtowana przez ALMATUR, 9 dniową "Adriatyk
Tour" czy ktos byl na tej imprezie a jesli tak to jak ja ocenia
poniewaz waham sie miedzy tą imprezą a Dalmatynska Eskapadą z RT.i
niewiem co wybrac dziekuje za wpisy,najbardziej mnie interesują
lokalizacje hoteli na wycieczcze
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: Almatur AdriatykTour był ktoś?? IP: *.189.77.202.e-plan.pl 04.08.09, 16:02
      Może ktoś, kto byl w tym roku mógłby coś napisać o tej wycieczce?
      Przymierzam się do 5 września - warto?
      • Gość: zorro Re: Almatur AdriatykTour był ktoś?? IP: *.pai.net.pl 09.08.09, 22:40
        Wróciłem dziś. Impreza super.
        Pilotka Felicja - na piątkę, bardzo sympatyczna, wsłuchująca się w opinię grupy,
        ale panująca nad wszystkim. Autokar i kierowcy OK - przede wszystkim klima
        działała jak trzeba, siedzenia wygodne. Program zrealizowany w 100%, wszędzie
        przewodnicy miejscowi; hitem jest Jan w Splicie i Trogirze, młody chłopak
        świetnie mówiący po polsku, o bardzo nieszablonowym, widowiskowym stylu
        prezentacji ;) Czasu wolnego było ile trzeba. Hotele to loteria - organizuje je
        miejscowy operator na żywo, my mieliśmy noclegi w 3 hotelach, 2 świetne -
        kompleks Solaris pod Sibenikiem i Sunce w Neum, ostatnie 2 noce w Medenie k.
        Trogiru - hotelu jeszcze przed odnowieniem i bez klimy, co w tym klimacie jest
        istotne i może jedzenie ciut mniej smaczne, ale generalnie bez zastrzeżeń. Jazdy
        nie było zbyt dużo, to też zasługa dostosowania programu do miejsca kwaterowania.
        Tyle z grubsza - macie pytania - pytajcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka