Dodaj do ulubionych

Niania / Józefosław

04.04.09, 11:29
Witam serdecznie,
zaopiekuje się dzieckiem w pełnym wymiarze, tj. ok. 8-10 godzin dziennie. Mam duże doświadczenie w opiece nad małymi dziećmi poparte referencjami od poprzednich pracodawców. Jestem osobą przyjazną i odpowiedzialną, która kocha dzieci i potrafi się nimi troskliwie zająć i aktywnie spędzać czas. Studiuje zaocznie na UW. Mieszkam na Jozefosławiu przy ul.Ogrodowej. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani moją kandydaturą proszę o kontakt pod nr telefonu:788 742 548 lub mailowy (ira.piwien@wp.pl)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • swiat_dziecka Re: Niania / Józefosław 04.04.09, 20:23
      NIEAKTUALNE

> Witam serdecznie,
      > zaopiekuje się dzieckiem w pełnym wymiarze, tj. ok. 8-10 godzin dziennie. Mam d
      > uże doświadczenie w opiece nad małymi dziećmi poparte referencjami od poprzedni
      > ch pracodawców. Jestem osobą przyjazną i odpowiedzialną, która kocha dzieci i p
      > otrafi się nimi troskliwie zająć i aktywnie spędzać czas. Studiuje zaocznie na
      > UW. Mieszkam na Jozefosławiu przy ul.Ogrodowej. Jeżeli byliby Państwo zainteres
      > owani moją kandydaturą proszę o kontakt pod nr telefonu:788 742 548 lub mailowy
      > (ira.piwien@wp.pl)
      > Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka