separatorr 07.12.09, 23:46 Witam wszystkich ,czy był ktoś w hotelu alykion beach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
separatorr Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi 07.12.09, 23:56 zapomniałem dodać proszę o opinie jadę z dziećmi 2 i 4 latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi IP: *.leon.com.pl 08.12.09, 11:26 Byłam latem z dziećmi w tym hotelu, hotel skromny ale nam bardzo sie podobało, fajny basen, miła atmosfera a widoki z hotelu niesamowite.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scpanda Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi IP: 193.138.241.* 08.12.09, 11:35 Byłem obok w apartamentach ale dosyć często przebywałem na basenie w tym hotelu także rozmawiałem z gośćmi z tego hotelu(pozdrowienia dla nich byli z Bielska Białej}. co chcesz konkretnie wiedzieć? zapewne jedziesz z Atlas tours ? jak chcesz trochę fotek ,jakieś fajne miejsca to chętnie prześlę na maila. byłem tam w lipcu 2009 i było super Odpowiedz Link Zgłoś
separatorr Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi 08.12.09, 17:40 chciałbym zobaczyć jakieś aktualne zdjęcia tego hotelu bo na necie jest lipa stare foty mój adres to separatorr@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
separatorr Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi 08.12.09, 18:02 jeszcze jedno pytanie do Pani, może Pani napisać jakie były posiłki i o której godzinie podawane czy był stół szwedzki ,jak to wyglądało jestem bardzo ciekawy z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi IP: *.leon.com.pl 09.12.09, 08:28 Sniadania z tego co pamiętam to chyba od 7 do 10 godz.a obiadokolacje od 19. Sniadania to szwedzki stół, kawa i herbata podawana przez kelnerki a obiadokolacje to ciepłe dania nakładane przez kucharza a świeże warzywa, sałatki to już szwedzki stół. Ogólnie nam smakowało, wybór wystarczający, ale w razie czego w tawernie obok można zamówić różne pyszne dania np gyros czy sałatkę grecką, ceny niewygórowane a pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefalonia Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi IP: 188.117.135.* 08.12.09, 18:33 Bylismy w ap.Helene,obok hotelu.Mogliśmy korzystac z basenu- b.fajny.W hotelu nie byłam,ale nikt się nie skarżył.Tuz obok piękna plaża,piaszczysta. Odpowiedz Link Zgłoś