Dodaj do ulubionych

Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi

07.12.09, 23:46
Witam wszystkich ,czy był ktoś w hotelu alykion beach
Obserwuj wątek
    • separatorr Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi 07.12.09, 23:56
      zapomniałem dodać proszę o opinie jadę z dziećmi 2 i 4 latka
      • Gość: Iwona Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi IP: *.leon.com.pl 08.12.09, 11:26
        Byłam latem z dziećmi w tym hotelu, hotel skromny ale nam bardzo sie podobało, fajny basen, miła atmosfera a widoki z hotelu niesamowite..
      • Gość: scpanda Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi IP: 193.138.241.* 08.12.09, 11:35
        Byłem obok w apartamentach ale dosyć często przebywałem na basenie w tym hotelu
        także rozmawiałem z gośćmi z tego hotelu(pozdrowienia dla nich byli z Bielska
        Białej}. co chcesz konkretnie wiedzieć?
        zapewne jedziesz z Atlas tours ?
        jak chcesz trochę fotek ,jakieś fajne miejsca to chętnie
        prześlę na maila.
        byłem tam w lipcu 2009 i było super
        • separatorr Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi 08.12.09, 17:40
          chciałbym zobaczyć jakieś aktualne zdjęcia tego hotelu bo na necie jest lipa
          stare foty mój adres to separatorr@interia.pl
          • separatorr Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi 08.12.09, 18:02
            jeszcze jedno pytanie do Pani, może Pani napisać jakie były posiłki i o której
            godzinie podawane czy był stół szwedzki ,jak to wyglądało jestem bardzo ciekawy
            z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
            • Gość: Iwona Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi IP: *.leon.com.pl 09.12.09, 08:28
              Sniadania z tego co pamiętam to chyba od 7 do 10 godz.a obiadokolacje od 19. Sniadania to szwedzki stół, kawa i herbata podawana przez kelnerki a obiadokolacje to ciepłe dania nakładane przez kucharza a świeże warzywa, sałatki to już szwedzki stół. Ogólnie nam smakowało, wybór wystarczający, ale w razie czego w tawernie obok można zamówić różne pyszne dania np gyros czy sałatkę grecką, ceny niewygórowane a pyszne.
    • Gość: kefalonia Re: Grecja/Korfu /Agios Georgios Pagi IP: 188.117.135.* 08.12.09, 18:33
      Bylismy w ap.Helene,obok hotelu.Mogliśmy korzystac z basenu-
      b.fajny.W hotelu nie byłam,ale nikt się nie skarżył.Tuz obok piękna
      plaża,piaszczysta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka