Gość: Cirka IP: *.acgs.qld.edu.au 09.02.04, 23:20 Chcialabym sie dowiedziec ktore biuro organizuje wczasy na Santorini (najlepiej polaczone z objazdem). Bardzo prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laurka Re: Santorini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 08:25 Na 100 % Tui ma oferte na santorini! jesli chodzi o objazd, wysepka nie jest za duza i mozna podrozowac po niej komunikacja tzw. miejska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATASZA Re: Santorini IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 21:08 Napewno Sigma Travel, najpierw jest objazd po Grecji kontynentalnej i Peloponezie, a później 5 dni pobytu na Santorini. Pozdrawiam i udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Santorini IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 12.02.04, 21:21 Co do TUI, to sprawdzalam ich oferte w internecie i nic o Santorini nie wspominaja. Ja chcialam polaczyc Krete z Santorini, ale na razie nic takiego nie moge znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laurka Re: Santorini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 07:27 Niestety chyba bedziesz musiala wybrac sie do biura! Oferta, ktora ja ogladalam w zeszlym roku, byla z katalogu niemieckiego! Az mi sie nie chce wierzyc zeby sie z tego wycofali, ale kto wie?! Jesli nie ma to sprry ze przestarzale info! Pozdrawiam Laurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: Santorini IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 15:52 A może wycieczka z Krety na Santorini?? Jeżeli chodzi Ci tylko o obejrzenie Santorini to 2 dni wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Santorini IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 13.02.04, 22:10 Chodzilo o to, zeby poleciec na Krete na kilka dni, wziac wodolot na Santorini i stamtad wracac samolotem do domu.....Wciaz szukam, na razie nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Santorini 14.02.04, 17:52 Cześć, już chyba trzeci rok nie widzę z Santorini lotów z/do Polski. Owszem widuję wakacje na Santorini, ale to lot najczęściej na Kretę i stamtąd prom. Pozdrowionka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Re: Santorini IP: 62.233.163.* 10.03.04, 17:26 Santorini ma jako jedyne biuro w polsce ATENATRAVEL TEL 012 614 4000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorg Re: Santorini IP: 195.205.111.* 01.03.04, 10:25 Wejdź na stronę www.easytravel.pl Oni powinni mieć coś dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: Santorini 01.03.04, 12:10 mam info, że Santorinii na w ofercie biuro ATENA TRAVEL z Krakowa wylot na Santorinii z Warszawy www.atenatravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jozef774 Re: Santorini 10.03.04, 17:40 wiem że najlepszą ofertę i jedyna na polskim rynku ma ATENA TARVEL Z KRAKOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Santorini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 11:51 Oj Jozek, Jozek.... czy ty w ATENA TRAVEL nie pracujesz? poczytaj sobie posty o tym biurze, ktore ma najlepsza i jedyna oferte na Polskim rynku...hehe To co jest ponizej jest wklejone, ktos inny to napisal, ja sie nie znam az tak na turystyce... Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL Autor: Gość: w branzy IP: *.acn.pl Data: 07.03.2004 23:04 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- biuro jest prowadzone przez człowieka który szuka jeleni na rok lub dwa, był włścicielem eurotour krakow które sprzedawało po 599 pln itp dwa lata temu aż w ostatniej chwili wydesantował! Teraz znalaz jelenia z kasą i .... no cóś zobaczymy!! ale zero znajomości turystyki profesjonalnej. Aby wytrzymał do września!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Santorini IP: 194.146.248.* 13.03.04, 04:04 Oj Julka, Julka Co ty, życia nie znasz? Ja co roku czytam podobne posty na temat Triady i co? Nic, nadal istnieje i nawet (podobno) ma zyski. Nie pracuje w Atenie Travel, ale wiem, że tym "jeleniem" jest dziany grek, więc z hotelu w Grecji raczej nikogo nie wyrzucą. Odpowiedz Link Zgłoś