Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 09:20 Czy to dobry wybór na wczasy,czy można jechać w ciemno,koniec czerwca. Wiemy że są fajniejsze miejsca,ale padło na środkowy palec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: Sarti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 12:02 A mnie interesuje miejscowość Tolo,też chcemy tam jechać w ciemno,początek lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Sarti 05.02.10, 19:25 sarti to halkidiki, tolo peloponez, przydałaby się lepsza znajomośc geografii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Sarti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 19:43 A czy ja napisałam że Tolo to jest na Halkidiki,czytaj uważnie. Nazwy miejscowości piszemy z wielkiej litery,Panie des4,przydałaby się lepsza znajomość języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Sarti 05.02.10, 20:07 Oj desia wszedzie cie okopują jak kundla a ty nadal nie nauczyłes sie by nie szczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Sarti 05.02.10, 21:01 forum "wakacje w Pierdziszewie Wielkim" działa w cześci prywatnej forum..możesz tam kajtusiu podzielić się swoimi doświadczeniami... a teraz spyerdalaj w podskokach bo cię znowu wykazują... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Sarti 05.02.10, 20:59 kontekst twojej wypowiedzi jednoznacznie wskazuje na nieznajomość geografii, a halkidiki piszę prze małe h bo nie chce mi się wciskać shifta, proste??? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Sarti 05.02.10, 21:26 Twoje wskazują na megalomanię i do tego lenistwo skoro nie chce ci się jednego klawisza wcisnąć. Do tego pouczasz innych w obraźliwy sposób. Na szczęscie z tego co czytam wszędzie cię traktują tak jak no zasługujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re:Środkowy palec jest najfajniejszy IP: *.chello.pl 05.02.10, 18:50 Możesz jechać śmiało w ciemno do Sarti. Byłem tam dwukrotnie w drugiej połowie lipca i sami grecy prosili się o wynajm kwater.Można się targować za łóżko na kwaterze w suterenie do 8E w apartamencie 3-4 os po 12 ale za 40 znajdzie, a trójkę za 30-35E a nawet o 5 taniej przed sezonem. Wskazana nauka węgierskiego przed wyjazdem??? Sam sprawdzisz>>>polski też tam znają jak chcą Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re:Środkowy palec jest najfajniejszy 05.02.10, 21:03 fajne jest też Kalamitsi jeszcze trochę w dół Sithonii... Odpowiedz Link Zgłoś