Dodaj do ulubionych

Stella Vilage Kreta

IP: 91.208.72.* 22.02.11, 10:40
Z jakiego biura byliście? jakie wycieczki są zorganizowane na miejscu? Ja jade z ecco holiday ale czy inne BP teżtam organizują wyjazd? Czy można autobusem dostać siedo jakisatrakcyjnych niejsc ( wypożyczenie samochodu odpada) a nie chciałam być zdana tylkko na fakultatywne wycieczki. Czy w pobliżu są jakieś atrakcje - gdzie można isć wieczorem
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Stella Vilage Kreta IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 22.02.11, 19:39
      Podbijam temat tez lecę z ecco holiday tyle że do Stella Palace a to przecież na "jednym placu" :)
      • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 23.02.11, 07:19
        Było o tym sporo na forum.
        tu masz opinie:
        www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+Stella+Village-ch_hb-hid_16956.html
        Jeśli chodzi o biura podróży to w ub.roku byli goście z 7 Islands,Triady i Ecco
        • Gość: 123 Re: Stella Vilage Kreta IP: 91.208.72.* 23.02.11, 08:19
          czytałam to zamawiając wczasy, pytanie bardziej dotyczyło okolicy i czau tam do spędzenia niz hotelu, ale dzięki. Moze jeszcze ktos napisza jak można i co zwiedzić np autobusem. Co w Hersonisos czy Heraklionie? tak zeby dało sie samemu dotrezć ( auto odpada). Dzięki. Może ktoś jedzie od 3 lipca?
          • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 23.02.11, 10:10
            Jeśli chodzi o okolicę to miasteczko Analipsis jest bardzo sympatyczne ale zwiedzać tam nie ma co.Można za to pospacerować,pooglądać sklepiki,posiedzieć w tawernie.Zwłaszcza przyjemnie jest wieczorem.Z hotelu do miasteczka prowadzi wygodny chodnik,można iść dalej przez tereny innych hoteli albo plażą wzdłuż morza.
            W Heraklionie nie byłem,Hersonissos to typowy głośny kurort.
            Na temat podróżowania autobusami nie wypowiem się bo nie korzystałem.
            Od Analipsis do Hersonissos jeździ coś w rodzaju kolejki(oczywiście po ulicy:-)),można się przejechać podziwiając po drodze krajobrazy.
            Są też zorganizowane wyjazdy do Watercity-ich autobus rano jedzie,zbiera ludzi i zawozi do aquaparku a po południu odwozi z powrotem.Szczegóły w recepcji hotelowej.
            Z fakultetów polecam Samarię-samemu trudno zorganizować.Koszt o ile pamiętam ok.60 euro/os,dzieci połowę.
            • Gość: E Re: Stella Vilage Kreta IP: 91.208.72.* 25.02.11, 08:48
              A był, ktoś w Heraklionie na niezorganizowanyej wycieczce? co można samodzielnie zobaczyć? Czy jest cos takiego jak Heraklion nocą ( byłam na Rodos i tam była obcja wycieczki Rodos nocą)
              • Gość: Iza Re: Stella Vilage Kreta IP: 91.208.72.* 01.03.11, 07:04
                Witajcie tez mam pytanie co możan zobaczyć w Heraklionie na włąsnąrękę? Jadę z 15 letnim synem. Napiszcie
                • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 10.05.11, 12:36
                  Ja się wybieram z mężem i dzieckiem (2,5 letnim) 5 zcerwca. Chcemy na wlasną rękę zwiedzac, ewentualnie wypozyczyc auto? Są tam wypozyczalnie? Czy mozna wypozyczyc fotelik?
                  • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 10.05.11, 12:50
                    Wypożyczalni jak "mrówków",fotelik dokładany (oczywiście gratis) jeśli klient wyrazi takie życzenie.Można zresztą zarezerwować samochód przez internet przed wyjazdem.Ja tak robiłem i byłem zadowolony.Auto podstawiają na umówiony dzień pod hotel a po zakończeniu okresu wypożyczenia kluczyki zostawiasz w recepcji i sami sobie zabiorą.
                    • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 10.05.11, 12:54
                      A masz jakiegos linka do wypozyczalni. Bo ja tam znajduje tylko jedną :/
                      • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 10.05.11, 13:34
                        Ja korzystałem z tej:
                        www.autoway-polska.com/
                        Wypełnij zgłoszenie to odeślą Ci cennik.
                        Natomiast na miejscu widziałem co najmniej z dziesięć wypożyczalni ale nie znam adresów www (pewnie nie mają).
                        • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 10.05.11, 13:36
                          Dzięki bardzo :)
                          • Gość: mmarzka Re:wypożyczalnia samochodów IP: *.koszalin.pl 12.05.11, 12:12
                            Byłam z koleżankami w Hersonissos w ubiegłym roku (2010) wypożyczałyśmy auto w wypozyczalni, w której spotkałyśmy Polkę tam mieszkającą Beatę Jajak. Wypożyczalnia znajdowała się przy głównej ulicy.

dane z wizytówki
                            CARERA
                            127El. Venizelou str.
                            HERSONISSOS
                            te.28970 22794
                            mob. +306945 270550
                            e-mail: beatajajak1@gmail.com

mam nawet fotkę wypożyczalni jeśli ktoś chciałby
                            Marzena

• Gość: Ania Re:wypożyczalnia samochodów IP: 194.11.254.* 12.05.11, 12:15
                              O super dzięki. Zaraz napisze maila z zapytaniem :)
                            • Gość: SIUA Re:wypożyczalnia samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 13:09
                              A czy to ich strona?
                              www.carrental-crete.eu/index.html
    • Gość: mika Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 10:48
      czy jakies nowe opinie
      • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.11, 15:39
        Wczoraj wróciliśmy z 2 tyg. wakacji w Analipsis, hotel Stella Pallace - tuż obok Village:) Mogę polecić. Jeśli chodzi o wycieczki, nie korzystaliśmy z tych z Ecco ale sami wypożyczaliśmy samochód i jeździliśmy z dwójką dzieci. Wypożyczalnia jest obok Stella Pallace, np. za kilkuletnią Ibizę płaciliśmy 35 euro za dzień. Foteliki w cenie, na życzenie klienta. Jeśli chodzi o zwiedzanie, taniej nas oczywiście wyszło jeżdżenie na własną rękę, własnym tempem itd. Do Heraklionu można było jechać każdego dnia coś przed 10, powrót 14, 6.60 eurosów za dwie osoby, dzieci nic.
        Polecam hotel, jedzenie smaczne aczkolwiek mało greckie;) Co 2 dni wystawiano kuchnię grecką, ryby, grill. Mowa oczywiście o all incl. Pozdrawiam:)
        • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 23.05.11, 15:51
          zolza a jak pogoda w maju?

Byly w restauracji krzesleka dla dzieci? Korzystaliscie z basenow z dzieciakami, faktycznie tak fajnie wygladaja jak na zdjeciach?

Co fajnego zwiedziliscie?
          • Gość: Monika Do zolza :) IP: *.alfanet24.pl 23.05.11, 21:56
            Ale miło że odezwał się ktoś ze świeżymi informacjami.....My lecimy właśnie do Stella Palace z dwójką dzieci 13 i 3 lata.Napisz jak z atrakcjami czy jest fajny plac zabaw ,jakie wyżywienie ,czy ręczniki na baseny trzeba mieć swoje czy pobiera się na kartę .Ciekawi mnie też wielkość pokoi ,czy rodzinka taka jak moja czyli 4 osobowa "spokojnie" się pomieści.......
            Czy mogę pytać o więcej ????????????
        • Gość: siua Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 09:09
          Też lecimy do Stella Palace i mam pytanie o czystość pokoi. Zostawialiście coś za sprzątanie pokoju? I jeszcze jedno pytanie czy w restauracji jest sporo owoców morza?
          • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.11, 16:33
            Pogoda była świetna, dzień deszczowy, kilka wietrznych na 2 tyg. więc luz;) Non stop chodziliśmy na krótko ubrani. Foteliki do karmienia są w restauracji, owoce morza podawane były rzadko. Nie narzekam, bo i tak nie jem;)
            Pokój mieliśmy dość duży - łóżko dla nas, dostawka dla jednego dziecka, łóżeczko dla drugiego. Oprócz tego byłą kanapa, ława, stolik, , szafka-komoda, szafa. Wielkie okno na taras z fotelami i stolikiem, a stamtąd jakieś 4m do basenu:) Basenów kilka, dla dzieci również, nawet miał fajne atrakcje" rury do zjeżdzania, statek piratów,takie tam. Niedaleko był "suchy" plac zabaw, klub dla dzieci, teatr.
            Jeśli chodzi o zwiedzanie. Zobaczyliśmy min. Heraklion, Knossos, Rethymnon, Gortynę, Hersonissos (kilka km od Analipsis - znajdziecie tam wielki plac wodny z atrakcjami i mnóstwo sklepików z pamiątkami).
            Pokoje sprzątane były codziennie, co 2 dzień zmiana pościeli. Ręczniki basenowe są do dostania, nie pa problemu. W łazience podstawowe kosmetyki. Czystość w miarę ok, choć jak dla mnie w toalecie mogło być czyściej. Nie dezynfekowali nam wc nieczym w stylu Domestosa.
            Możecie pytać, odpowiem na każde pytanie;)
            Pozdrawiam!
            • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.11, 16:35
              Widzieliśmy też Agios Nikolas i Spinalonge. Polecam wyprawę na tę wysepkę, piękne widoki z niej, do tego sporo ruin, historii. Na miejscu kupiliśmy bilet na "statek" coś jakby motorówkę, łódkę za 8euro od osoby dorosłej, dzieci do 4 lat za free. Polecam.
              • Gość: oliola Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 20:28
                A jak wygląda plaża???? Czy istnieje jakikolwiek świat podwodny??? Zastanawiam się, czy warto w ogóle brać ze sobą maski i rurki do snorkowania??
                Jadę z rodzinką do tego hotelu od 27 lipca (2+2)
                • Gość: klara Re: Stella Vilage Kreta IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.11, 22:53
                  też bardzo interesuje mnie świat podwodny i czy warto brać sprzęt. Jeżeli chodzi o dezynfekcję środkami typu domestos, to bardzo dobrze, że tego nie stosują. Jest wiele środków, które nie śmierdzą i nie niszczą powierzchni ( tak jak wspomniamy domestos) a także dezynfekują i to dużo lepiej.
                  • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 15:26
                    Może i są inne środki ale jak dla mnie wc był niedomyty.
                • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 15:35
                  Plaża tego hotelu jest mała, piaszczysta, nieco ochroniona jakimiś kamienistymi wałami. Znajomy tam nurkował i mówił że nic ciekawego, dwa jeżowce;)
                  Myśmy dobierali eurosy z bankomatu, wydaliśmy, z samochodem, pamiątkami, alkoholem, tawernami koło 3tys zł.
            • Gość: siua Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 10:46
              a pamiętasz jak długo jechaliście do Rethymnon? Słyszałam że droga do tej miejscowości jest dość uciążliwa i dlatego czasowo się wydłuża
              • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 26.05.11, 10:55
                Napisz prosze jeszcze czy jadaliscie w jakichs tawernach, knajpkach? Mozesz cos polecic? Ile mieliscie gotowki na 2 tyg?
                • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 15:29
                  Jedliśmy w tawernach poza miejscowością kilka razy. Za każdym razem w innej miejscowości. Było to wtedy, gdy nie mogliśmy wrócić na obiad. Ale podobno dzień wcześniej można zgłosić nieobecność na obiedzie i dostaje się wałówkę na wyjazd dnia następnego;)
              • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 15:28
                Droga nie była uciążliwa, widoki cudowne. Nie pamiętam ile jechaliśmy, bez szaleństw na drodze ok 1,5h zdaje się...
            • Gość: siua Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 10:59
              a jeszcze co to znaczy że ręczniki kąpielowe są do dostania? rozumie że za opłatą a w jakiej wysokości ta opłata?
              • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 15:30
                Mieliśmy swoje ręczniki, na recepcji widziałam takie na basen, inni brali. Nie wiem czy za opłatą.
        • Gość: SIUA Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.11, 15:10
          Masz jakieś namiary na wypożyczalnie aut z której korzystaliście?
          • Gość: werta Re: Stella Vilage Kreta IP: *.oswiecim.vectranet.pl 05.06.11, 09:29
            Leci ktoś z krakowa 3 lipca?
          • Gość: Klara Re: Stella Vilage Kreta IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.11, 19:10
            Jadę do Stella Village 15.06 na 2 tygodnie niżej podaję link do polskiej wypożyczalni. Możesz już obecnie z nimi pogadać o cenie i terminie wynajmu samochodu.
            autoway-polska.com/
          • Gość: zolza Re: Stella Vilage Kreta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.11, 11:40
            Hm... postaram się poszukać jakiś namiarów w biletach, ulotkach. W każdym razie jest to wypożyczalnia przy plaży, zaraz za hotelem (wychodząc z bramy idziesz w lewo). No ale rozumiem, że chcesz tel czy stronę www. Poszukam, nie wiem czy mam.
            • Gość: SIUA Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 11:58
              A mam jeszcze jedno pytanie czy napoje do obiadu i kolacji donoszą kelnerzy?
              • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 06.06.11, 13:57
                Napoje donoszą kelnerzy ale nie trzeba na nich długo czekać.W zasadzie jak tylko zajmiesz stolik to od razu podchodzi kelner i pyta co podać.
                Można też wziąć samemu napoje z automatu ale te są gorsze niż te roznoszone.
                No i piwa czy wina samemu nie weźmiesz.
                • Gość: SIUA Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:43
                  A czy napiwki dawaliście kelnerom? bo w Turcji jak nam donosili napoje to czekali na drobne....
                  • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 06.06.11, 16:11
                    Nie było takiego zwyczaju,nie widziałem żeby ktokolwiek dawał.
                    • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 06.06.11, 16:13
                      Dodam jeszcze że moje informacje dotyczą części Village a Ty jak się teraz dopatrzyłem będziesz w Palace,ale myślę,że wygląda to tak samo.
                      • Gość: Monika Re: Stella Vilage Kreta IP: *.alfanet24.pl 06.06.11, 22:34
                        A w części Palace piwko serwują w szkle czy plastikowych kubeczkach ?
                        • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 07.06.11, 06:52
                          W obydwu częściach napoje (w tym piwo) podawane jest w szkle.
                          • Gość: SIUA Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 12:04
                            I jeszcze jedno czy w pobliżu hotelu jest bankomat? Może gdzieś w Analipsis?
                            • alex2222 Re: Stella Vilage Kreta 07.06.11, 13:02
                              Hmmm.Prawdę mówiąc nie zauważyłem.Ale też i nie szukałem,bo nie potrzebowałem.
            • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetia.net.pl 13.06.11, 17:11
              Hej, wrocilam dzis ze Stella Villge. Jeżeli macie pytania dwajacie bo jestem na świeżo :)

Generalnie pokoje w Village są więcej niż srednie, nie wspominam o łazience ;) Na szczęście czysto, sprzątane codziennie, bez robakow itp. Jak ktoś chce byc w "luksusie" niech bierze Palace. Obejscie calego hotelu - obu czescie jest super, zielono, pelno kwiatow i palm. Baseny bajka - dla dzieciakow to raj na ziemi, mojej corce ponocach snily sie zjezdzalnie ;) Jedzenie - zalezy kto co lubi ale mysle, ze mozna dla siebie zawsze cos znalezc - szkoda tylko, ze nie pisza, co sie je, bo nagle uswiadomilam sobie, ze jem ośmiornice ;).
              Wypozyczalnia-na 3 dni bralismy w Speed - zaraz obok hotelu, za 100 euro, ale to jeszcze chyba byl niski sezon. Full ubezpieczenie i fotelik gratis + mapa.
              Analipsis to dziura, na spacery w sam raz jak nie wieje bo mielismy dwa dni wietrze, ze glowe urywalo.
              Plaza - hotelowa mała, dla dzieci ok bo piasek i zero fal ale nie nalezy do najpiękniejszych, dalej publiczna jest ok.
              Nam wczasy sie udaly (za wyjątkiem wylotu - bo mielismy z powodu usterki samolotu opoznienie 6h) i polecam Krete jak najbardziej.

Pozdrawiam,
              ANia
              • Gość: Klara Re: Stella Vilage Kreta IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.11, 21:09
                W środę wylatuję do Stella Village i mam pytanie czy jest możliwość na miejscu zamiany hotelu na Stella Pallace?, czy w Stella Village na recepcji i wypożyczalni samochodu można porozumieć się tylko w Języku angielskim? Byliście w aquaparku i oceanarium- czym można tam dotrzeć? Jakie jest obłożenie hoteli ( stella pallace i village) i jakie narodowości? Czy są gdzieś w pobliżu plaże, gdzie można snurkować?
                • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetia.net.pl 13.06.11, 21:16
                  Nie wiem, czy jest możliwość zmiany hotelu, ale na pewno jest możliwość doplaty do pokoju o wyższym standardzie od 20 do 40 euro/doba/osoba.
                  Na recepcji można posługiwać sie językiem angielskim i zdaje się b. dobrze wladaja francuskim. W wypożyczalni angielski na pewno bo w tym jezyku sie komunikowaliśmy.

W hotelu są głównie Polacy, Rosjanie, Francuzi, troche anglików i niemcow.

Byłam w oceanarium - jechaliśmy autem wypożyczonym, to nie daleko, w Aquaparku nie bylismy(mozn wykupic wycieczke tam i podjrzeżdza po ciebie autokar) - uznalismy, ze nie warto, baseny i zjezdzalnie w hotelu wystarczyly naszemu dziecku.

Widzialam dwoch panow ktorzy nurkowali przy plazy hotelowej ale co tam widzieli to nie powiem ;)
                  • Gość: siua Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 13:29
                    a co polecacie zobaczyć i ile kosztowało Was paliwo?
                    • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: *.internetia.net.pl 14.06.11, 21:18
                      Paliwo to koszt 1,75 euro/litr.
                      My bylismy w Knossos ale bez przewodnika to moim zdaniem nie warto. Bylismy na Spinalodze i w Elundzie - fajnie. Odwiedzilismy Heraklion i Hersonissos. Bylismy z malym dzieckiem wiec na dluzsze wycieczki się nie chcielismy wybierac.
                      • Gość: G Re: Stella Vilage Kreta IP: *.oswiecim.vectranet.pl 19.07.11, 08:58
                        Wróciliśmy z tego hotelu jak macie pytania piszcie
              • Gość: mmc Re: Stella Vilage Kreta IP: 193.46.186.* 20.07.11, 13:23
                A co z tymi łazienkami ?
                • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 20.07.11, 13:32
                  No wypadałoby je odświezyć i tyle. Do jakiśch super nie należą.
                  • tamerza Re: Stella Vilage Kreta 20.07.11, 14:05
                    ale kabina jest , czy firanka, czy brak firanki i brak kabiny? :) bo juz rozne przypadki przerabiałam w grecji, łacznie z werjsa w hotelu 2*, gdzie nie było w pokoju prysznica tylko na balkonie :) bylo wszytsko elegancko pozaslaniane, nie zeby przechodnie widzieli kapiącego :) ale sam fakt ze do lazienki na balkon sie chodzilo :)
                    • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 20.07.11, 14:12
                      Nie, no, az takiego hardcoru jak prysznic na balkonie to nie ma hahahahha. W takim razie uznaję tą łazienkę za eksluzywną ;) Był prodzik i przybrudzona firanka.
                      • Gość: Monika Re: Stella Vilage Kreta IP: *.alfanet24.pl 20.07.11, 16:03
                        Tamerza ale się uśmiałam ,chociaż Wam pewnie do śmiechu nie było :( No nie prysznic na balkonie...
                        My do Stella Palace lecimy 7 sierpnia i też jestem ciekawa jak to będzie ,bo jak wczoraj przeczytałam to , to trochę mi styki grają-leci z nami 3 latka pokazywarka.pl/7zeyvh-2/
                        • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 20.07.11, 16:09
                          Monika, jakies pierdoly ktos pisze pod tym linkiem.

Nie prawda. Piwo oraz wszystkie inne napoje w Stella Village, a tym bardziej Palace podawane jest w szkle. Kawa jest z expressu cisnieniowego, a nie z termosu. Lody - wiadomo to nie Cartedore ale moja Młoda sie zajadała ;) i nic jej nie było.

Animacje dla dzieci są ok. Moje dziecko bawilo sie swietnie. Dla doroslych nie bywalismy.

Nie wiem jak w Palce jedzenie, slyszalam, ze gorsze niz w Village, ale w Village bylo smaczne aczkolwiek srednio rozmaite, z tym, ze codziennie bylo cos nowego dorzucone: kalmary, osmiornica ;). Ja wyjechalam z +3 kg.

Bedzie fajnie :)

Pozdrawiam.
                          • Gość: G Re: Stella Vilage Kreta IP: *.oswiecim.vectranet.pl 20.07.11, 17:10
                            Nie czytaj tych bzdur, potwierdzam poprzednią odpowiedź nic takiego nie ma, dla nas było super nikt sie nia zatruł, odnośnie jedzenia to jestem ciekawa czy autor tego opisu codziennie je co innego w domu i nie powtarza się. Jedzenie siępowtarza wiadomo ale nie ejstes w stanie jeśc wszystkiego podczas posiłku. U nas napoje były podawane w szklanych naczyniach a kawa z expresu, nie było suchego i niedopieczonego jedzenia baz smaku. Ja ogóleni byłam bardzo zadowolona. Animacje mi sie podobały, podziwiam animatorów ze im sie chciało cały czas coś wymyślać, w ciągu dnia dbali o rozrywki na basenach , fry w piłkę, rzutki aerobiki a wieczorem dawali szoł. Uwazam że jest tam super i polecam
                          • tamerza Re: Stella Vilage Kreta 20.07.11, 21:49
                            Monika, nie stresuj sie, grunt to dobre nastawienie, jak bedziesz myslec pozytywnie to ci nawet prysznic na balkonie nie bedzie przeszkadzal :) hehehe a tak na marginesie to tez byl hotel w oferty Triady ale na Riwierze Olimpijskiej :)

Monika, czekam na twoja relacje po powrocie, no i na zdjecia! :)

eee czy ktos sie wybiera do stella village we wrzesniu?
                            • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 21.07.11, 08:26
                              Nie byłam we wrzesniu, ale chętnie bym pojechala...tam chyba zawsze widoki są piękne :)
                              • tamerza Re: Stella Vilage Kreta 21.07.11, 09:03
                                no to pakuj sie i lec :) bede przynajmniej miala dobre towarzystwo :)
                                • Gość: Monika Re: Stella Vilage Kreta IP: *.alfanet24.pl 21.07.11, 14:11
                                  Dzięki za słowa otuchy.....myślę sobie że na 50 przeczytanych opini ta jedna bardzo "odstaje"-więc chyba z opiniującym coś nie tak.
                                  Tamerza zabieram laptopa ze sobą a raczej 14 letni syn więc relację z hotelu postaram się zdawać na bierząco.
                                  Powiedzcie mi jeszcze jak to jest bo wylot mamy 7 sierpnia ale o 1.20 czyli jest już to 8 sierpnia.Zbiórka na lotnisku jest o 23 7 sierpnia -czyli co jesteśmy jeden dzień w plecy tak??????? Trochę to pogmatwane a dla Nas niekorzystne.Lecimy z Katowic
                                  • tamerza Re: Stella Vilage Kreta 21.07.11, 14:28
                                    Monika odezwij sie do mnie na emial tamerza@wp.pl, jezeli chcesz haslo do WI-FI w Stella Palace :)

No i czekam na realacje na biezaco z hotelu i zdjecia!!! A na Santorini jedziecie?
                                  • tamerza Re: Stella Vilage Kreta 21.07.11, 14:33
                                    a co do wylotu to neistety macie najgorsza mozliwa wersje wyotu, jeden dzien w plecy, a w dodatku ostatniego dnia wywalą was o 12 z pokoi i bedziecie do wieczora na walizkach :( trzeba bylo leciec pozniej to bysmy was ten jeden dzien "przezimowali" :)
                                    • Gość: Ania Re: Stella Vilage Kreta IP: 194.11.254.* 21.07.11, 16:12
                                      Za 20 euro mozna dokupic sobie przedluzenie doby do 18 :) Mytak zrobilismy. Wylot powrotny mielismy o 0:10 chyba, wyjazd z hotelu ok.22.

A kiedy wracacie, ze macie byc w plecy?
                                      • Gość: Monika Re: Stella Vilage Kreta IP: *.alfanet24.pl 21.07.11, 19:47
                                        Hasło do WI_Fi już mam ;) adresik już zanotowany więc będziemy w kontakcie.
                                        Do lotniska mamy jakieś 1,5 godź jazdy samochodem i jestem pewna że Majeczka mi padnie a potem rozbudzona będzie meeeega marudna :(
                                        Proszę rozkład lotu
                                        www.eccoholiday.com/?page=37
                                        Jakby atrakcji było mało to pewnie jakieś międzylądowanie Lot nam zaserwuje,bo na Kretę mamy lecieć 4 godź a z powrotem tylko 2 .......
                                        W zeszłe wakacje mieliśmy wszystko korzystnie dopasowane do wtedy niespełna dwuletniej córci,a w tym roku taka kicha........
                                        • Gość: Monika Re: Stella Vilage Kreta IP: *.alfanet24.pl 21.07.11, 19:49
                                          Oj szkoda że na t6ym forum nie ma funkcji edytuj.....
                                          wylot 7 sierpień-Katowice
                                          • Gość: Wiola Re: Stella Vilage Kreta IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 22:09
                                            Nie macie międzylądowania tylko na Kretę leci się 3 h i jedna h do przodu (bo tam jest inny czas) tj 4 h, a powrót 3h lotu i jedna h do tyłu to 2h.
                                            Życzę udanych wakcji TAM JEST NAPRAWDĘ SUPER!!!!!!!!!
                                            • tamerza Re: Stella Vilage Kreta 22.07.11, 12:20
                                              jakby co jest nowa opinia :) chyba nie jest zle :)

www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Stella+Village+Godny+polecenia+dla+rodzin+z+dzie%C4%87mi-ch_hb-id_2820789.html
                                              • Gość: Gosia Re: Stella Vilage Kreta IP: 91.208.72.* 29.07.11, 08:09
                                                Opinia wiarygodna potwierdzam w razie pytań piszcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka