Dodaj do ulubionych

zakynthos??

06.07.11, 19:14
Jade pierwszy raz z dzieckiem 3,5 roku na wakacje i padło na Zakynthos hotel Golden Beach/Sun w kalamaki i prosze doradzcie co zwiedzic z dzieckiem czy na wycieczke do wraku statku nadaje sie zabrac małe dziecko na łódz która jest wycieczkowa czy lepiej tam motorówką podpłynąć, myslimy wynająć samochod i chciałam sie dowiedziec jak juz bedziemy mobilni to gdzie warto podjechać ??A moze ktoś wie gdzie wynająć najlepiej samochód??Gdzie podjechać na plaże która jest warta odwiedzenia i dorazu sie poopalać czy wodny park jest godny polecenia .Prosze o rade chciałabym zwiedziec i od razu odpocząć:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gorania Re: zakynthos?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.11, 22:46
      dużo informacji o zakynthos znalazłam na portalu zorbas.
      • Gość: gość Re: zakynthos?? IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 22:54
        tu też jest dużo, wystarczy poszukać, ale się nie chce
        • monia2506 Re: zakynthos?? 07.07.11, 07:32
          wole aktualne wiadomosci a nie że mi sie nie chce, napisałam specjalnie nazwe hotelu moze ktos był?
          • Gość: kasika Re: zakynthos?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 08:44
            To chodzi Ci o hotel czy o zwiedzenie wyspy?

Bo jeśli chodzi o zwiedzenie wyspy to nic się nie zmieniło, więc można poszukać.
            • mak4701 Re: zakynthos?? 07.07.11, 15:09
              Wrociłam w Maju tego roku wiec bardzo swieze info znajdziesz na moich wspomnieniach kafejka-emigracyjna.co.uk/wspominkowo Zapraszam

Hotelu nie znam bo bylam w innej miejscowosci.
      • Gość: uu Re: zakynthos?? IP: 178.73.49.* 07.07.11, 20:25
        dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka