Gość: art IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.07.11, 18:05 Witam, czy był ktoś w tym sezonie w Mikri Poli na Rodos? Jeżeli tak to prosze o informacje. Interesuje mnie aktualny stan pokoj, basenów, animacje oraz wyżywienie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Mikri Poli Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 19:27 a coś się miało zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Mikri Poli Rodos IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.07.11, 20:28 Wszystko. Prosiłem o informacje osoby które były w tym roku. Byłeś czy tylko chcesz "coś napisać"? Czytałem ostatnie opinie na holidaycheck i stąd prośba o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mikri Poli Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 22:08 nie byłem, tylko się zastanawiam nad fenomenem informacji z ostatniej chwili, teraz jak już jest o hotelu dużo opinii, to się pojawia taki post jak twój. Widzę to kolejny raz i się zastanawiam, bo jak ja szukam opinii to czytam stare, nowe, wszystkie. Nigdy nie było drastycznych zmian z 5 na 2 lub odwrotnie. Chcę coś napisać, to moje hobby. Odpowiedz Link Zgłoś