27.07.11, 21:15
Witam forumowiczów, za tydzień ruszam naPeloponez ,a tak napawdę nie mam opracowanej trasy, jeśli ktoś mógłby podpowiedzieć którędy i przez jakie przejścia najlepiej przejeżdżać to byłbym wdzięczny, interesuje mnie raczej trasa przezSłowację, Węgry ,Serbię, Macedonię. wyjazd z Warszawy. z góry dziękuję, sam się już trochę pogubiłem w tych mapach, na Chorwację było prościej ;-). Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: robuś Re: trasa IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.11, 21:59
      Witam właśnie wróciłem z Zakhyntos ale zahaczyłem o Peloponez gdyż miałem z tamtąd prom.Jechałem z Piaseczna pod Warszawą .Moja trasa w przybliżeniu wyjazd rano na Radom później 9 na Barwinek przez Słowację: Świdnik ,Nowe miasto na Toplu ,Trebisow omijam kawałek autostrady na którą trzeba wykupić winietę 7-dniową. Węgry:Tokaj, Nygeryhaza, Debreczyn i Szeged w Serbii nie ma alternatywy trzeba jechać główną autostradą mój nocleg wypadł za Belgradem .Następnie w Macedonii skręciłem na Skopje i pojechałem do Ohrydu tam miałem 2 nocleg . Następny nocleg pod Meteorami a kolejny już na peloponezie w Kilimi ale można nie skręcać na Skopje tylko dalej prosto do grecji na Saloniki i Ateny tam szukać noclegu
      • adasko_m1 Re: trasa 29.07.11, 20:46
        Dziękuję za informację , za wytyczne, popatrzę na mape co i jak, w razie jakichś pytan to jeszcze się odezwę. a może Masz jakies namiary na noclegi po drodze sprawdzone? Pozdrawiam
    • simon_r Re: trasa 29.07.11, 21:21
      Trasa w szczegółach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka