Dodaj do ulubionych

hotel Sunshine Rhodes

11.08.11, 06:42
Czy ktoś był w tym hotelu z biurem Grecos? Jaki był standard pokoju? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Obserwuj wątek
    • kornelka01 Re: hotel Sunshine Rhodes 12.08.11, 07:08
      Czy nikt nie był w tym hotelu?
      • Gość: Madzia Re: hotel Sunshine Rhodes IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.11, 13:11
        Lecę tam 29.08. Jak wrócę to zdam relację.
        • Gość: patiflora Re: hotel Sunshine Rhodes IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.08.11, 08:09
          Również wybieram się do tego hotelu 29.08
    • Gość: Adam Re: hotel Sunshine Rhodes IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.11, 19:01
      Grecos jak zwykle bez zastrzeżeń.Hotel siedem budynków, napisz jaki pokój masz wykupiony, plaża kamienista,potrzebne buty do wejścia do morza.Leżaki trzeba było rezerwować do 8:30 ale to był koniec lipca. Jedzenie jak na Grecję niezłe , świetni animatorzy.
      • Gość: patiflora Re: hotel Sunshine Rhodes IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.08.11, 22:13
        Pokój dwuosobowy z dostawką z widokiem na morze.
        Trochę się martwię, bo czytałam opinie, że część pokoi jest po remoncie, a część nie. Mam nadzieję, że Grecos nie oferuje najgorszych pokoi z całego hotelu
        • Gość: Adam Re: hotel Sunshine Rhodes IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.11, 20:32
          Z Grecosa dostają te wyremontowane jak i nie.Te lepsze są na kartę i znajdują się na 3 piętrze w budynkach o nr 400 i 500 o tych wiem na pewno.Te lepsze dostały te osoby , które ładnie potrafiły zagadać na recepcji przy przydzielaniu pokoi.Jeżeli dobrze znasz angielski i te pokoje będą wolne myślę , że nie będzie problemu.
        • Gość: lukasz Re: hotel Sunshine Rhodes IP: 213.156.119.* 16.08.11, 20:34
          bylem 25.07, mialem pokoj z widokiem na morze w peirwszym budynku, jesli to sa pokoje przed remontem to te po remoncie chyba ze zlota sa;) wszystko pieknie ladnie, klima dzialala dobrze i cicho, nad ranem trzeba bylo zmniejszac bo za zimno sie robilo;) lazienka czysta, bez zadnych zastrzezen, podlogi w kafelkach, okna na balkon rozsuwane, domykaly sie, widok z pokoju cudny:) po naszym przyjezdzie, odjezdzajacy mowili by brac w 7 budynku, ale my naprawde nie mielismy na co narzekac, a z tego co mi wiadomo w 6 i 7 przez 2 dni nie bylo klimy bo agregaty padly czy cos, jedzenie przepyszne, raz konkretny wieczor grecki na talerzu i w piatek fish day, owoce morza, alkohol dobry, smialo do 1 mozna pic, o polnocy przekaski w restauracji na pietrze (kanapkli + zupka)

baseny czyste, lezakow sporo, o 8 mozna bylo dobre miejsca zajac, warto wyjsc z hotelu i jakies 600m po prawej jest dobra wypozyczalnia samochodow, Hundai Getz za 45euro, zwiedzilismy wyspe, reszta hoteli bez porownania do sunshine, naprawde warto bylo placic ta cene, wkolo jest co robic, animatorki z Polski tez sa (pozdro Magda i Ola!) rezydentka grecosu tez wporzadku (Monika), jakby byly pytania jeszcze to pytac
          • kornelka01 Re: hotel Sunshine Rhodes 17.08.11, 07:35
            Angielski znam dość dobrze, więc jeżeli zagadanie w recepcji ma coś pomóc to spróbuję.
            Byłam zdecydowana na inny hotel, ale w ostatniej chwili dałam się przekonać Pani w Biurze Podróży na zmianę i potem przestraszyłam się niektórych opinii w necie.
            • Gość: lukasz Re: hotel Sunshine Rhodes IP: 213.156.119.* 17.08.11, 21:47
              wierz mi, bedziesz w 100% zadowolona, co do repecji i angielskiego, my jak przyjechalismy i chcielismy zamiane to nie bylo wolnych pokoi, w sumie na szczescie bo bylismy super zadowoleni ze swojego.

aha, na przeciwko hotelu jest taki maly sklep cos jak sam, gosciu przy kasie czestuje kieliszkiem wodki:) polecam:)
              • Gość: patiflora Re: hotel Sunshine Rhodes IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.08.11, 22:02
                Mam nadzieję, ze będę zadowolona. W sumie pozytywnych opinii jest dużo więcej niż tych negatywnych. Już się nie mogę doczekać wyjazdu
                Czy na plaży przy hotelu bardzo wieje?
                • Gość: lukasz Re: hotel Sunshine Rhodes IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 12:29
                  Pierwsze dwa dni bylismy w szoku bo prawie wogole nie wialo, potem jednak juz troszke dmuchalo, zwiewalo reczniki z lezakow, warto sie polozyc miedzy basenem a plaza na trawie, wtedy troszke oslonietym sie jest i widac i basen i morze:) Jesli ktos ma wrazliwe oczy na slona wode to proponuje okulary plywackie, nawet jak sie czlowiek nie zanurza to i tak bryza morska nie daje spokoju, no i obuwie bierzcie do wody, samo wejscie bardzo kamieniste choc 20m od brzegu czuc piasek pod nogami:) Polecam zachody slonca na plazy:) samo snurkowanie atrakcji nie przyniesie, woda wzburzona caly czas;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka