Dodaj do ulubionych

Kalithea RODOS Ecco Holiday

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:22
Czy byliście tam , jak jest, dziura ? czy da się gdzieś wyjść na spacer??
Jadę z Ecco czy to biuro będzie działać do sierpnia??? Hotel Colossos
ciekawe, czy fajny.
Proszę o jakieś info
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • missundaztood Re: Kalithea RODOS Ecco Holiday 03.06.04, 12:42
      Ja wylatuję do Colossos 28 sierpnia. Biuro na pewno wtedy jeszcze będzie :)
      • Gość: Katka Re: Kalithea RODOS Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:00
        Czy Twój wybór jest przypadkowy czy wieszcoś o tym hotelu i miejscu coś więcej??
        Pozdr,
    • czarodziejka1 Re: Kalithea RODOS Ecco Holiday 03.06.04, 13:32
      Na temat Kalithea na Rodos był dopiero co wątek :) Co do hotelu Colossos to nie
      leży on w samej Kalithea tylko na przedmieściach Faliraki.
      W tym wątku znajdziesz dużo interesujących Cię informacji. Pozdrawiam :)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=11828048&v=2&s=0
      • Gość: Katka Re: Kalithea RODOS Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:34
        Bardzo Ci dziękuję. Jeśli możesz to napisz mi jeszcze czy do centrum Faliraki
        da się dojść z 10 letnią córą bez wywieszonego języka(ile min.)
        i czy koło hotelu jest gdzie wyjść (jakaś tawerna, sklepik).
        Jeśli byłaś na Krecie to mniej więcej jaka ta Faliraka jak która miejscowość na
        Krecie .Byłam na Krecie w tamtym roku było bajecznie.
        • czarodziejka1 Re: Kalithea RODOS Ecco Holiday 03.06.04, 14:56
          Najwięcej nt. hotelu może powiedzieć Megasia, która wróciła pod koniec maja. Ja
          jak się zdążyłaś zorientować z moich wypowiedzi mieszkam zawsze w Kalithea. Nie
          mniej wiem gdzie jest położony Park Wodny w Faliraki, a od parku wodnego do
          centrum Faliraki jest jakieś ok. 10-15 minut pieszo. Faliraki można porównać do
          Hersonissos na Krecie (tak myślę). Jest to typowe miasteczko turystyczne. Pełno
          w nim klubów, barów, tawern i sklepików. Ja natomiast jutro lecę na Kretę. Do
          usłyszenia więc po 20 czerwca :)
          • Gość: Katka Re: Kalithea RODOS Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:07
            Pomachaj ode mnie Krecie, jest cudowna.
            Miłego urlopiku , do usłyszenia
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka