Dodaj do ulubionych

Imperial Belvedere Kreta

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.01.12, 15:42
Mamy zamiar wybrać się tam z rodziną 2+2 koniec lipca , początek sierpnia. Co wiecie o tym hotelu.
Obserwuj wątek
    • magusia27 Re: Imperial Belvedere Kreta 27.01.12, 19:19
      ja byłam z dziecmi w zeszłym roku w siostrzanym royalu; chyba nie pojechalabym drugi raz; wydawało mi sie ze dzieci beda mialy tam sporo atrakcji ze wzgledu na fajne baseny, ale niestety to byla porazka - slona woda w basennach psula cala zabawe; spory tlok w restauracjach tez byl duzym minusem, mimo ze mili mlodzi Polacy ktorzy tam pracowali spieszyli sie zeby przygotowac miejsca to i tak trzeba bylo dlugo czekac ...
      • Gość: aya Re: Imperial Belvedere Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 23:17
        opinie ma całkiem niezłe:
        Hotel Imperial Belvedere

i ciekawostka - gdyby wynająć go samemu, to za dobę dla 2 osób allincl wychodzi jakieś 450 zł!
        A w którym biurze podróży go widzieliście?
    • Gość: oli Re: Imperial Belvedere Kreta IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.01.12, 11:59
      Widzieliśmy ten hotel z biura 7island i widzę , że ma fajne opinie. Z tego co wiem Imperial ma bungalowy i dlatego się nad nim zastanawiamy, a Royal to typowy duży budynek i niestety sporo droższy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka