Dodaj do ulubionych

Admirals/Commodore czy Zante Village

19.11.12, 13:10
Witam, chciałbym z rodzinką wybrać się latem na Zante ale ze względu ograniczony budżet nie mogę zaszaleć z hotelami. Zastanawiam się nad trzema Admirals/Commodore w Agrassi lub Zante Village. Oczywiście nie będziemy siedzieć cały czas w hotelu bo wynajmiemy auto i objedziemy wyspę choć będziemy tylko tydzień. Który hotel wg was byłby najlepszy - opinie mają podobne ale czasem jak oglądam zdjęcia z hoteli to aż włos się jeży i powiem szczerze boje się żeby nie było kanału (choć wybredny nie jestem). Z góry dziękuje za opinie i sugestie.
Obserwuj wątek
    • ritazien Re: Admirals/Commodore czy Zante Village 19.11.12, 14:05
      Byłem z żoną w Zante Village w tym roku w czerwcu ze Sky-Clubem :) Fantastyczny tydzień, nie ma się do czego przyczepić. Całkiem dobre żarcie i picie, pokój OK, świetny basen. Do plaż ok 1km ale plaże zajebiste, szczególnie dla dzieciaków - masa piachu i daleko w morze płytko. Spotykaliśmy osoby z tych hoteli co wymieniłeś na fakultet i nie były jakoś szczególnie zadowolone. My wręcz przeciwnie.
      Wróciliśmy w piątek a jakoś w poniedziałek czy wtorek Sky-Club ogłosił problemy.... Fuks totalny, w tym roku TUI i Kos.

Ja chcesz zobaczyć cudowne miejsca których nie zobaczysz na oficjalnym fakultecie a sam nie znajdziesz zajrzyj tu - www.zantemagictours.pl/. Polak, były piłkarz, z żoną organizują kameralne zwiedzanie wyspy. Pokazał nam takie cuda, że szok :)

Pzdr.
      • rafu75 Re: Admirals/Commodore czy Zante Village 19.11.12, 14:27
        Dzięki za info a możesz podać ile kosztowały wycieczki w tym biurze? Ja chciałem wynająć auto i samemu objechać wyspę w 2-3 dni ale może bardziej oplaca się wziąć taką wycieczkę jeżeli rzeczywiście jest taka świetna.
        • ritazien Re: Admirals/Commodore czy Zante Village 19.11.12, 14:40
          My za objazd po wyspie zapłaciliśmy 2x20€. Ceny mają z reguły niższe o połowę lub 1/3 od rezydentów. A nie jedziesz autokarem z tłumem ludzi tylko albo busem na 12-16osób, albo tak jak my osobowym mercedesem :)
          • rafu75 Re: Admirals/Commodore czy Zante Village 19.11.12, 14:55
            No to super cena, a jeżeli jest tak kameralnie i można zobaczyć coś innego lub nie zobaczyć jadąc we własnym zakresie autem to jest to świetna alternatywa. Dzięki za namiary.
            • ritazien Re: Admirals/Commodore czy Zante Village 19.11.12, 15:01
              Kontaktuj się z nimi przez stronkę nieco wcześniej bo chętnych mają sporo i warto sobie wcześniej miejsce zarezerwować.

BTW, jak nie lubisz turystycznego przemysłu tylko wolisz kameralniejsze i bardziej "greckie" warunki to unikaj Tsilivi i Laganas.
              • Gość: Lenzi Re: Admirals/Commodore czy Zante Village IP: 62.233.160.* 19.11.12, 16:54
                Bylismy w 2010 w Capitansie a w 2011 w Commodore i powiem ze bylo wspaniale pokoje z pieknymi widokami na morze /standard wystarczajacy /no chyba ze ktos kreci nosem na wszystko .Jezeli chodzi o ALL to jedzenia niesamowite ilosci i rodzaje lacznie z lodami owocami i co kto chce. Alkohole tez nie zle. W 2010 oplynelismy wyspe/20 eu/ z Zatoka Wraku od strony morza W 2011 auto na 3 dni/110 eu/ i zwiedzilismy bardzo wiele przepieknych miejsc i Zat. Wraku od gory z pomostu/poezja/.Plaza w Argassi slaba ale to nie problem jezdza za darmo busy na pobliskie piekne plaze/trzeba wykupic lezak/.Animacje w Capitanie+ Commodore+Admirale super mozna wieczor w Admirale niezle poszalec i to w kazdym wieku.Mozna korzystac z ALL w tych 3 hotelach i to tez jest super i oczywiscie z 3 basenow.Chetnie wrocilabym tam...... MILEGO !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka