Dodaj do ulubionych

Mitsis Alila Rodos !

31.12.12, 15:39
A ja se zarezerwowałem Alile he he he.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Re: Mitsis Alila Rodos ! IP: *.ists.pl 27.01.13, 12:06
      Czy 6 maja się ktoś wybiera?
      • daras3210 Re: Mitsis Alila Rodos ! 28.01.13, 16:18
        My 2+2 wylot 6 maja z Warszawki bp.Wezyr mamy tylko nadzieję że otworzą hotel,pozdrawiamy.
        • Gość: Alicja Re: Mitsis Alila Rodos ! IP: *.ists.pl 28.01.13, 18:05
          No to witam:) też 2+2 też wezyr i też mam nadzieję, że zdążą. Dopiero podobno tynki kładą ;)
    • daras3210 Re: Mitsis Alila Rodos ! 02.02.13, 12:18
      Witam!
      Mam złe wiadomości.Ze strony Wezyra zniknęła oferta na Alile na cały sezon.Pani z biura poinformowała nas,ze wycofali ten hotel ze swojej oferty.W naszym przypadku 2+2 All w grę wchodzi tylko zamiana na Mitsis Grand który także ma 5* i All.Niestety w tym hotelu byliśmy 2 lata temu i zasługuje on co najwyżej na 3*(a kategorię 5* miał nadaną lata świetlne temu).
      Nasze plany runęły,teraz tylko zostaje pytanie czy możemy zrezygnować i odzyskać zwrot pieniędzy.
      Pozdrawiam
      • Gość: A Re: Mitsis Alila Rodos ! IP: *.147.133.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.13, 10:42
        Farmazony. Z moja rezerwacja jest wszystko ok, wycieczka sie odbedzie. Wezyr po prostu wysprzedal swoja pule w tym hotelu
        • daras3210 Re: Mitsis Alila Rodos ! 04.02.13, 11:29
          Wezyr wyprzedał hotel na wszystkie wyloty w sezonie i poza nim ,bardzo dziwne,i tylko ten hotel???Poza tym tak jak piasałem to Wezyr potwierdził wycofanie hotelu ze swojej oferty.Jak Pan/Pani jest taki pewny swojej rezerwacji to super,radzę tylko żeby dopiero na miejscu nie okazało się,że zakwaterują Panią/Pana w innym hotelu.
          • Gość: Alicja Re: Mitsis Alila Rodos ! IP: *.ists.pl 04.02.13, 20:21
            Ja specjalnie dziś dzwoniłam i powierdzałam zarówno swoje miejsca w samolocie, jak i zabukowanie miejsc w hotelu. Kobieta była mocno zdziwona, skąd moje wątpliwości, ponieważ raczej nie zdarza sie, aby imprezy były bez powodu odwoływane a tymbardziej, bez bezzwłocznego skontaktowania się z uczestnikami. Nic nie wiadomo w wezyrze, aby wycieczka miała się nie odbyć.
            Nie wiem, skąd u Pana wątpliwości
            • daras3210 Re: Mitsis Alila Rodos ! 05.02.13, 20:04
              Witam Pani Alicjo!
              Jesli chce sie pani dowiedziec szczegółów,tego dlaczego nie ma oferty hotelu na stronie Wezyra,skad sie wzieły moje watpliwosci i czy zakwateruja nas w tym hotelu to prosze o kontakt na adres kazibiel@wp.pl.Nie mam zamiaru udzielac info. osobom które twierdza,ze wypisuje farmazony,niech sobie radza same.
              • Gość: Jola Re: Mitsis Alila Rodos ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 18:10
                Witam,dzwoniłam do Wezyra, i z moją wycieczką wszystko jest ok. Wylatujemy 3 czerwca z Katowic , 2+1.Leci ktoś w tym terminie? Pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka