IP: *.atm.tpnet.pl 29.03.13, 09:04
Wybieramy się z mężem 07.06 z Łodzi na 2 tygodnie do hotelu Miro Zante Imperial Resort.
Opinie różne , ale nigdy mnie nie zniechęca to do wypoczynku. Ale moze coś ciekawego na temat tego hotelu przeczytam
Sontaktowałam się z miejscowym biurem prowadzonym przez Polaków . Interesuja mnie trzy wycieczki . Wiem że przy grupowym zamówieniu są dodatkowe zniżi . Może ktos sie pisze.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: zakynthos IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.13, 18:05
      my też tam lecimy 12 lipca i też czekamy na info
      • Gość: meg88 Re: zakynthos IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.13, 21:06
        Ja lecę 19 lipca i posiadam cennik wycieczek prowadzonych przez Pana Maćka, który organizuje wycieczki po Zante...mam już wybrane i czekam z niecierpliwością na wyjazd...a tu jeszcze śnieg!!!:(
        • 4269m Re: zakynthos 29.03.13, 22:22
          Wycieczki z Maćkiem rewelacyjne pod każdym względem, a Zante naszym zdaniem najładniejsza grecka wyspa.
    • Gość: ms_31 Re: zakynthos IP: *.huxnet.pl 30.03.13, 10:24
      My rowniez 07,06 2+1, ale hotel Admiral Argassi( tez opinie rozne) Mamy wstepnie zamowione wycieczki w Zante Magic Tours ( dostalismy juz voucher ze znizka za wczesna rezerwacje). Mamy zamowione MIx Połnoc i POludnie oraz rejs na zółwie. Po przeliczeniu wychodzi nawet taniej niz samodzielne wypozyczenie samochodu, gdzie zawsze dochodza koszty wejsciowek i rejsow, a z tego to cu wszyscy pisza to warto z nimi pojezdzic. Pozdrawiam
      • Gość: bonia2202 Re: zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 11:37
        Ja chcialabym jeszcze wybrac dwa dni na Kefolonie
      • Gość: Lenzi Re: zakynthos IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 16:48
        Mysle ze bedzieie zadowoleni z Admirala - my bylismy w tym kompleksie /Capitans-Admiral-Commodore/ 2 razy w 2010 i 2011 i bylo wspaniale. Plaza nie specjalna i kawalek od hotelu ale jezdza busy na piekne niedalekie plaze. Jedzenie i picie w porzadku /nawet za duzy wybor/Mozna korzystac z all i basenow we wszystkich 3 hotelach. Zatoka Wraku z morza i z ladu to widok na cale zycie CUDO i kolor morza jak atrament.Zazdroszcze pobytu....Milych wakacji !!!!! My wypozyczylismy samochod na 3 dni i objechalismy wyspe .....
    • michelb3 Re: zakynthos 30.03.13, 19:09
      Witam,
      Ja lecę do Imperiala 26.07 z Łodzi. To nie pierwszy raz gdy wybrałem hotel ze złymi opiniami więc też mam nadzieję, że będzie ok. Byłem 2 razy w Grecji i wiem, że standardy tam są niższe niż w Turcji czy Egipcie. Mam prośbę do forumowiczów żeby po powrocie z tego hotelu zamieścili jakieś aktualne zdjęcia i informacje. Nie wiem czy hotel był czynny w ubiegłym roku ale w zasadzie nie ma świeżych opinii w internecie o zdjęciach nie mówiąc.
      Pozdrawiam i życzę wesołych, białych Świąt
    • Gość: Bonia2202 Re: zakynthos IP: *.atm.tpnet.pl 15.04.13, 09:09
      Liczę dni do wyjazdu , mam zarezerwowane dwie wycieczki w biurze Zante.
      Mozę coś nowego przeczytam o hotelu.
      • michelb3 Re: zakynthos 11.06.13, 20:13
        Czekamy na szczegółowe opinie o hotelu od pierwszych odwiedzających ten hotel
    • alina.de Re: zakynthos 12.06.13, 09:31
      Potwierdzam,że wycieczki z Polskim biurem Zante MAgic Tours są super.Bylismy w zeszłym roku i wróciliśmy bardzo zadowoleni:)
      Chetnie byśmy tam wrócili i pojechali jeszcze na jakąś wycieczke z nimi, bo oferta wzbogaciła sie o nowe pozycje.
      • Gość: aaa Re: zakynthos IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.13, 08:29
        Napewno już ktoś wrócił z tego hotelu! Piszcie !!! my 12 lipca z wrocławia na 2 tygodnie
      • Gość: lubuszak Re: zakynthos IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.06.13, 19:26
        Hmmmm no i nic sie nie zmieniło w sprawie wycieczkiek z Mackiem z zante magic tour... dla mnie rewelacja!
        Dziś wróciłem z zakyntosu a w niedzielę zwiedzałem północ z zmt- widoki zapierające dech w piersiach!
        • michelb3 Re: zakynthos 14.06.13, 20:56
          A w jakim hotelu byłeś?
          • Gość: lubuszak Re: zakynthos IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.06.13, 22:27
            Gardel Art w Laganas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka