Gość: klotylda IP: *.toya.net.pl 22.07.04, 15:13 Czy ktoś tam był lub się wybiera? Dzisiaj zarezerwaowałam dwa tygodnie od 16 sierpnia. Nie wiem za bardzo czwego sie spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: *.b.jawnet.pl 22.07.04, 17:30 Samego dobrego. Byłam tam w maju tego roku...... i napewno wrócę. miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joteswu@kr.onet.pl Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:29 Prosze napisz wiecej o pobycie w Rousos, samej miejscowości, cenach. Z góry dziękuję Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOTESWU@KR.ONET.PL Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:26 Cześć, też wybieram się na CYPR (z rodziną) w tym terminie i do tego samego hotelu Jeśli coś się dowiesz to daj znać, ja postąpie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: *.b.jawnet.pl 23.07.04, 09:44 Apartamenty hotelowe: duże dwa pokoje z aneksem kuchennym z kompletnym wyposażeniem. Ręczniki - tak. Codzienne sprzątanie. Klimatyzacja tak - odpłatnie. Piękny ogród hotelowy z dwoma basenami( i leżakami).Plaża po drugiej stronie ulicy, ale piasek szary ( nie korzystałam z plaży, jedynie spacery. Limassol: dużo reatauracji, tawern ( tętni życiem dniem i nocą) - jest bardzo bezpiecznie.1 funt cypr. = około 8,00 PLN obiad można zjeść już od 4,5 FUNta, piwo około 1 F Wycieczki można wypożyczyć samochód i objechać cała wyspę (część grecką). Język angielski i rosyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: 217.153.35.* 23.07.04, 15:15 Wrocilam z Cypru, bylam w innym hotelu, ale z naszej wycieczki ludzie byli tez w Roussos i bardzo zadowoleni. Dobre warunki, tylko plaza taka sobie i zaraz za ulica :( smiesznie to troszke wyglada, ale do zaakceptowania :) Ceny mocno warszawskie, ale mysle, ze bez przesady ... da sie zyc . Odpowiedz Link Zgłoś