Dodaj do ulubionych

CYPR- Triada- Roussos Beach

IP: *.toya.net.pl 22.07.04, 15:13
Czy ktoś tam był lub się wybiera? Dzisiaj zarezerwaowałam dwa tygodnie od 16
sierpnia. Nie wiem za bardzo czwego sie spodziewać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: *.b.jawnet.pl 22.07.04, 17:30
      Samego dobrego. Byłam tam w maju tego roku...... i napewno wrócę.
      miłego wypoczynku!
      • Gość: joteswu@kr.onet.pl Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:29
        Prosze napisz wiecej o pobycie w Rousos, samej miejscowości, cenach.
        Z góry dziękuję Janusz
    • Gość: JOTESWU@KR.ONET.PL Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:26
      Cześć, też wybieram się na CYPR (z rodziną) w tym terminie i do tego samego
      hotelu
      Jeśli coś się dowiesz to daj znać, ja postąpie tak samo.
      • Gość: Ana Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: *.b.jawnet.pl 23.07.04, 09:44
        Apartamenty hotelowe: duże dwa pokoje z aneksem kuchennym z kompletnym
        wyposażeniem. Ręczniki - tak. Codzienne sprzątanie. Klimatyzacja tak -
        odpłatnie. Piękny ogród hotelowy z dwoma basenami( i leżakami).Plaża po drugiej
        stronie ulicy, ale piasek szary ( nie korzystałam z plaży, jedynie spacery.
        Limassol: dużo reatauracji, tawern ( tętni życiem dniem i nocą) - jest bardzo
        bezpiecznie.1 funt cypr. = około 8,00 PLN
        obiad można zjeść już od 4,5 FUNta, piwo około 1 F
        Wycieczki można wypożyczyć samochód i objechać cała wyspę (część grecką).
        Język angielski i rosyjski.
        • Gość: Magda Re: CYPR- Triada- Roussos Beach IP: 217.153.35.* 23.07.04, 15:15
          Wrocilam z Cypru, bylam w innym hotelu, ale z naszej wycieczki ludzie byli tez
          w Roussos i bardzo zadowoleni. Dobre warunki, tylko plaza taka sobie i zaraz za
          ulica :( smiesznie to troszke wyglada, ale do zaakceptowania :) Ceny mocno
          warszawskie, ale mysle, ze bez przesady ... da sie zyc .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka