Gość: mirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:06 zamierzam wynająć auto. czy ktos moze sie podzielic wrazeniami z jazdy kabrioletem. do tej pory jezdzę normalnym samochodem. czy nie opala sie człowiek podczas jazdy, jak tam wiatr wieje itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bah7 Re: jazda kabrioletem... IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 28.07.04, 19:45 > czy nie opala sie człowiek podczas jazdy... Opala się..., jeśli jesteś blondynem to konieczny będzie kapelusz... > jak tam wiatr wieje... ...kapelusz ze sznureczkiem... Ale wizja jest naprawdę quadro (szpan pomijam, choć kobietki to podobno lubią)... Pzdr. :D bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: jazda kabrioletem IP: 195.94.193.* 29.07.04, 14:16 cześć,jeździłam w tym roku podczas wakacji na Rodos Punto cabrio- niestety bez chustki na głowę nie ma szans, czółko szybciutko się opala- kapelusza nie polacam, no chyba że taki wiązany pod brodą :=) Po drugim dniu ramiona tez na pewno będą sie domagały zakrycia. Pomimo tego super się jeździ kabrioletem, też wypożyczyłam takie autko pierwszy raz i chyba zawsze juz będę.Udanego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: jazda kabrioletem IP: 193.201.167.* 29.07.04, 14:58 hej, ja na Rodos wypozyczylem jeepa Suzuki Jimny. rewelka, ale prawda jest taka, ze po pierwszym dniu bez dachu, mialem spalone ramiona. ;-) pozniej zaslanialismy przynajmniej czesc, aby glowy miec w cieniu. nie zdecydowalismy sie na klime - wtedy latwiej zlapac przeziebienie. a wiatr bywa blogoslawienstwem. oczywiscie wozy cabrio sa drozsze. my bylismy zadowoleni - jeepem mozna bylo dojechac w malo dostepne miejsca ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaromir Re: jazda kabrioletem IP: *.kronopol.com.pl 02.08.04, 13:55 Polecam, polecam! Zwlaszcza samochodzik typu CC (convertible) - jak sie robi za cieplo, zamykasz dach i wlaczasz klime... W tym roku jezdzilem takim na Krecie (przelom czerwca/lipca) - z otwartym dachem dalo sie jezdzic od rana do 11-tej i od 18-tej do rana... miedzy tymi 'okienkami' za bardzo grzalo... a co do okrycia glowy - czapka basebolówka wystarczy i koniecznie krem z dużym SPF ! Udanego wypoczynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś