Dodaj do ulubionych

Podziękowania!!!

20.06.14, 14:40
Na łamach tegoż Forum Chciała bym podziękować: twórcy wątku planowanie urlopu... czyli 82piterek za to iż pokazał że można samemu zorganizować sobie urlop i wszystkim bez wyjątku pomaga bezinteresownie w zorganizowaniu zaplanowaniu super przygody.
Dziękuje mojej nowej "wirtualnej" koleżance simari1980 która podrzucała propozycje hotelowe i doradzała no i nie tylko ;-)
No i oczywiście pozostałym j1mmy, ritazien,w_isienka, bebiak, martina-0 i wielu wielu osobom które pomogły dodały odwagi i pokazały iż BP do szczęścia nie jest wcale potrzebne.
Dzięki wam wszystkim spędziłam z moją rodziną udane dwa tygodnie na wyspie Kos i będę starała się dołączyć do waszego grona w pomaganiu i doradzaniu podpowiadaniu jak spędzić super wakacje.
Jednego czego żałowaliśmy na miejscu z mężem to tego że nie daliśmy się namówić żeby jeden tydzień spędzić w jednym a drugim hotelu i rejonie wyspy, ale naprawię to następnym razem ;-) ale to był nasz pierwszy raz z trzyletnią córcią która lepiej znosi podróż samolotem niż autem :-)
Raz jeszcze Dziękuję Wam Wszystkim i życzę udanych greckich wojaży!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasik Re: Podziękowania!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.14, 20:35
      stopczyk22 mam nadzieję że się nie obrazisz jeśli przyłączę się do podziękować:-)

Też dzięki widomemu wątkowi zdecydowałam się na wakacje bez BP i było super, a założyciela czyli 82piterek miałam okazję poznać osobiście i to na Krecie:-)
      Dzięki wszystkim za wskazówki!
    • aseretka Re: Podziękowania!!! 20.06.14, 22:01
      Oby więcej takich pomocnych ludzi na forum gazety. :)
      • Gość: Andrzej Re: Podziękowania!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.14, 23:40
        Aż miło tak poczytać że coraz więcej osób zorganizowało sobie wakacje bez BP,swoboda ,co chcesz to robisz, żadnych śniadań na 9 i obiadokolacji o 19 nie wspominając o ALL kiedy szkoda wyjść poza hotel bo jakiś drink czy hamburger przepadnie. Tak trzymajcie. Osobiście od kilku lat tak jeżdżę ,przeważnie na Cyklady ,to moje ulubione greckie wyspy.Byłem prawie na wszystkich,a podczs jednego wyjazu "zaliczam" conajniej 6. Nigdy nie mogłem usiedzieć więcej jak 4 noclegi na jednej wyspie.Trasę ustalam zawsze pod względem przelotów. Lecę na Mykonos lub Kretę a wracam z Kos ,Rodos lub Aten. Nigdy nie przyszło by mi do głowy ,aby stacjonować 2 tygodnie np.na Kos / bez urazy dla stopczyk która była tak pierwszy raz./ Wszystkie wyjazdy zaczynam od kupna biletu ...powrotnego.Wtedy zaczynam rezerwować noclegi i w międzyczasie dolot na miejsce ,nawet na inną wyspę.
        Dzięki bardzo portalowi AFT com który umożliwił mi w tym roku zaplanowanie urlopu za 1200 zł za 2 os z przelotami z Berlina na Rodos potem do Heraklionu i promem na Milos i do Pireusu ,a z Aten z powrotem do Berlina. Wszystko to na 16 całych dni z przelotami ,promami i noclegami. pozdrawiam Andrzej
        • driszti Re: Podziękowania!!! 21.06.14, 12:11
          My tez w tym roku byliśmy 2 tygodnie na Krecie w dwóch miejscach i też dzięki Piterkowi, wiec przylaczam się do podziekowan :)))
        • stopczyk22 Re: Podziękowania!!! 21.06.14, 18:54
          Andrzejku super wyprawe miales! Ale ja poczekam az mi corcia podrosnie bo ma 3 lata na razie ;-)
    • w_isienka Re: Podziękowania!!! 23.06.14, 10:07
      Stopczyk22 - cieszę się BARDZO, że miałaś udane wakacje :)
    • 82piterek Re: Podziękowania!!! 24.06.14, 01:00
      No to i ja przyłączam się do podziękowań, dzięki Waszym podpowiedziom udało nam się zobaczyć kawałek Krety, odwiedzić nowe miejsca, przypomnieć sobie te, które już kiedyś się zobaczyło:)
      Dziękuję również tym, których udało się przekonać do wyjazdu na własną rękę, pewnie nie było tak bezstresowo jak z BP, ale jak ktoś się postarał (w wyszukiwaniu, lotów, noclegów, miejsc wartych zobaczenia) to taki wyjazd był jedyny, niepowtarzalny, pełen wrażeń, doznań wizualnych, smakowych, taki... "uszyty na miarę".
      Mam nadzieję, że Wasze doznania, spostrzeżenia, pomysły, pomogą przekonać innych do wyjazdów na własną rękę, a przede wszystkim od czasu do czasu podpowiecie innym: jak, co, gdzie, za ile?
      Pamiętajmy, że jak dobrze będą się sprzedawać loty to jest szansa na nowe kierunki wakacyjne, zaczynał Ryan w 2012 jednym lotem na Kretę (a wydawać by się mogło że było to dawniej niż 2 lata temu), teraz w sumie mamy 9 lotów tygodniowo tanimi liniami do Grecji na 5 kierunkach.
      Pozdrawiam serdecznie
      • joankawm Re: Podziękowania!!! 22.07.14, 19:46
        Przyłączam się do podziękowań, które najbardziej kieruję w stronę Piterka! Dzięki niemu i innym forumowiczom zorganizowaliśmy sobie wczasy na Rodos, które były bardzo udane!
    • simari1980 Re: Podziękowania!!! 22.07.14, 22:10
      :) Oby to był początek Waszej samodzielnej podróżniczej przygody.....najgorszy jest pierwszy raz, potem to juz z górki .... cały świat stoi otworem ;)
      • stopczyk22 Re: Podziękowania!!! 23.07.14, 09:12
        Oj początek super przygody i to jaki, raczej końca nie będzie bo już się marzy kolejna wyspa ;-) to dzięki Wam!!! Drodzy forumowicze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka