stopczyk22
20.06.14, 14:40
Na łamach tegoż Forum Chciała bym podziękować: twórcy wątku planowanie urlopu... czyli 82piterek za to iż pokazał że można samemu zorganizować sobie urlop i wszystkim bez wyjątku pomaga bezinteresownie w zorganizowaniu zaplanowaniu super przygody.
Dziękuje mojej nowej "wirtualnej" koleżance simari1980 która podrzucała propozycje hotelowe i doradzała no i nie tylko ;-)
No i oczywiście pozostałym j1mmy, ritazien,w_isienka, bebiak, martina-0 i wielu wielu osobom które pomogły dodały odwagi i pokazały iż BP do szczęścia nie jest wcale potrzebne.
Dzięki wam wszystkim spędziłam z moją rodziną udane dwa tygodnie na wyspie Kos i będę starała się dołączyć do waszego grona w pomaganiu i doradzaniu podpowiadaniu jak spędzić super wakacje.
Jednego czego żałowaliśmy na miejscu z mężem to tego że nie daliśmy się namówić żeby jeden tydzień spędzić w jednym a drugim hotelu i rejonie wyspy, ale naprawię to następnym razem ;-) ale to był nasz pierwszy raz z trzyletnią córcią która lepiej znosi podróż samolotem niż autem :-)
Raz jeszcze Dziękuję Wam Wszystkim i życzę udanych greckich wojaży!!!