aniulekq 01.10.16, 16:21 Mam pytanko - czy ktoś coś słyszał na temat hotelu Sunny Garden na Korfu? Jest na Zante ale na Korfu nie mogę nic znaleźć. Może ktoś był i podzieli się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holina Re: Sunny Garden Korfu 01.10.16, 19:23 Jest to hotel z Polską strefą. Ostatni hit Rainbow. ( hotele ze strefą dla naszych rodaków ), więc może być tam wesoło. O hotelu nic nie napiszę, bo tam nie byłam, ale proponowano mi go. Gdzieś był na forum wątek całkiem świeży, o tym co proponuje biuro Rainbow dla turystów z Polski. Na pewno ten hotel był na liście hoteli z Polską strefą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_isienka Re: Sunny Garden Korfu 02.10.16, 22:42 Przede wszystkim jest to miejscowość Dassia, gdzie hotel jest na hotelu i miejscowość dość hałaśliwa. Typowy kurort. Pod tym względem przypominał mi Laganas na Zante. Plaża kiepska i wąska. Znacznie lepsza jest np. koło Pelekas lub przy lagunie na południu wyspy (koło jeziora). Jeśli wszystko powyżej ci nie przeszkadza, jak również dojście do plaży (800m) to proszę bardzo. Warto poczytać opinie na innych portalach np. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Sunny Garden Korfu 03.10.16, 21:47 Dziękuję za informację. Skreślam z listy - byliśmy w Kalamaki obok Lanagas na Zante i doskonale wiem co tam się działo :) Szukamy raczej czegoś dla rodzinki. Szukamy dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Sunny Garden Korfu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.07.17, 18:00 czerwiec 2017 jeśli biuro coś chce rekomendować to niech najpierw hotel sprawdzi a nie marnuje ludziom ciężko zarobione pieniądze i urlop. opinia - krótko -hotel porażka to, że w miarę czyste odnowione pokoje ( poza bungalowami ) to jedyny plus, dalej to szkoda pisać, opis powyżej jest bardzo delikatny, mieliśmy wrażenie, że robią nam łaskę i nas żywią, a to jak dać psu kość, oczywiście nie jest to przenośnia, kości po schabie dostaliśmy na obiad 23.06.2017 roku serwowane przez starszą panią ( całe 3 sztuki ). Do plaży około 2,5 km, tam można tanio smacznie zjeść ( gyros 8 euro ), no i obsługa "rewelacyjna" zwłaszcza " krawaciarz ", sam roznosił deser : 4-5 kawałków arbuza ( o wymiarach 3x3x3cm ) lub 1 cm budyniu lub galaretki o jakichkolwiek innych łakociach typu ciasto nie ma co marzyć. O wyrywaniu talerzy z posiłkiem gościom z rąk tylko dla tego, że przyszli kilka minut za wcześnie na śniadanie to już nawet pisać nie będę. Na tym skończę "zachwalać" ten " rekomendowany" przez Biuro Podróży hotel. Odpowiedz Link Zgłoś