Gość: D IP: 213.158.197.* 13.05.02, 10:55 Ostatnio do lask wrocila ta mala wysepka. Czy polecacie ja na tygodniowy wypad? Dla 1 dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malgosia Re: 1 os. na Santorinii IP: *.astercity.net 13.05.02, 14:21 Byłam na Santorinii w ubiegłym roku. Jest przecudna, ale spędzieć na niej dwa tygodnie to według mnie trochę za długo. Tydzień byłby w sam raz. Chociaż cztery lata temu byłam dwa tygodnie na Koss, wyspie, która jest jeszcze mniejsza od Santorinii, ale tam są inne klimaty (dużo angielskiej młodzieży, setki dyskotek i klubów, noce życie i statni pływające do Turacji). Santorini natomiast to malownicze wioski zawieszone na skałach, czarne plaże i osiołki. No i całe tabuny turystów z aparatami fotograficznymi. Dla jednej osoby płci żeńskiej polecam Rodos, Kretę lub Kos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: 1 os. na Santorinii IP: *.her.forthnet.gr 13.05.02, 16:21 moze Santorini to mala wyspa ale dla samotnej dziewczyny nie ma lepszego miejsca, tawerny, dyskoteki, zachody slonca a nade wzystko rezydenci polskich biur podrozy!!!! przystojni i z poczuciem humoru, nie bedziesz samotna oj nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: 1 os. na Santorinii IP: 213.158.197.* 14.05.02, 08:55 Dziekuje Wam za slowa otuchy, bo zdecydowac mi sie jest bardzo trudno, a z drugiej strony chec pojechania juz gdzies na wakacje jest tak silna, ze az.... Nie chce mi sie czekac, az znajomi sie na cos zdecyduja, a i ceny wtedy beda wyzsze (np. w lipcu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afitos Re: 1 os. na Santorinii IP: 195.94.210.* 14.05.02, 10:11 A moze zabierzesz mnie ze sobą..;)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: 1 os. na Santorinii IP: *.syr.forthnet.gr 14.05.02, 10:53 Czesc, tu Kicia!!! Wlasnie wrocilam z dlugiego weekendu z Santorini. Bylo cudnie, ale ja jednak polecam wszystkim rezydentow na Krecie... A jest w czym wybierac. Jeden wysoki, blondyn, drugi troszke nizszy, ale dziarski. I co najwazniejsze, zawsze moga doradzic w kazdej sprawie, tryskaja humorem (i nie tylko) radoscia zycia i energia. Goraco polecam wszystkim !!! Kicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: 1 os. na Santorinii IP: 213.158.197.* 14.05.02, 11:47 Kiciu, dzieki za polecenie rezydentow ;-) A z jakiego biura bylas? Zarty, zartami, a ja chce wypoczac, poplywac i troszke pozwiedzac. Jak cenowo Santorini wyglada? Ile mam wziac kasy na tydzien? Bede wdzieczna za wszelkie praktyczne porady. Aha, ja jade z Big Blue i polecaja mi hotel Orion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: 1 os. na Santorinii IP: 213.158.197.* 14.05.02, 11:53 Oczywiscie nie doczytalam wczesniej ze to polecenie dotyczylo Krety. Szkoda. Ale w koncu nie wyjezdzam dla rezydentow ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nara Re: 1 os. na Santorinii IP: *.acn.pl / 10.129.130.* 14.05.02, 15:45 Tak, jest bespieczna. Bardzo dobra komunikacja. Ale drozsza od Krety. Wez dobry aparat, mozna zrobic ladne zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: 1 os. na Santorinii IP: *.syr.forthnet.gr 18.05.02, 11:12 Goraco polecam, zwlaszcza ze ceny bardzo niskie. Orion ok, jak na greckie warunki moze byc. Do morza niedaleko, jakies 200m, mnostwo tawern, atrakcji i wogole cool. A kiedy lecisz? Bo w lipcu bedzie too hot. R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: 1 os. na Santorinii IP: 213.158.197.* 05.06.02, 07:35 Gość portalu: Rafal napisał(a): > Goraco polecam, zwlaszcza ze ceny bardzo niskie. Orion ok, jak na greckie > warunki moze byc. Do morza niedaleko, jakies 200m, mnostwo tawern, atrakcji i > wogole cool. A kiedy lecisz? Bo w lipcu bedzie too hot. R Wlasnie jak pisales maila ja lecialam na Santorini ;-) Bylo SUPER! Bardzo ciekawe towarzystwo poznalam, no a wyspa... ach.... przepiekna! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: 1 os. na Santorinii 05.06.02, 11:51 Pytanko do tych którzy ostatnio odwiedzili Santorini - jakie są ceny wycieczek np. na te wysepki pozostałe z dawnego krateru? Czy lepiej zdać się na biuro, czy też możecie polecić jakieć lokalne biurka/ osoby? Z góry dziękuję (ps. Będę w Perissie - może jakieś typy dot. tej miejscowości?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: 1 os. na Santorinii IP: 213.158.197.* 06.06.02, 09:49 Co do Perissy, to szczerze powiedziawszy bardziej podobalo mi sie Kamari, jest bardziej zbite, ma glowna promenade; Perissa jest bardziej rozrzucona i chyba bez atmosfery, ale moge sie myslic, bo mieszkalam wlasnie w Kamari. CO do cen to w maju byly OK, np. wycieczka na krater kosztowala 25 EUR, objazd po wioskach 15 EUR. Nie sprawdzalam jak jest w biurach greckich, ale slyszalam ze ceny roznily sie max. o 5 EUR. Moze w sezonie bedzie inaczej. Osobiscie polecam wykupienie wycieczek w Big Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: 1 os. na Santorinii 06.06.02, 18:25 Ja akurat wybieram się na objazd obejmujący i kontynentalną i wyspy, więc nie mam wyboru co do pobytu. Akurat w ofercie jest Perissa. Odpowiedz Link Zgłoś