Dodaj do ulubionych

Scan Holiday

IP: 5.3R* / 24.65.14.* 09.06.02, 09:08
Czy to prawda ze Scan Holiday zostal wykupiony przez niemiecka firme.
Przedstawiciele tej firmy nie angazuja sie za bardzo nad opieka polskich
turystow i wielu tlumaczylo to faktem ze to ze wzgledu na fakt ze biuro to
zostalo wykupione przez firme niemiecka.
Jestem ciekawa jesli wykupilabym taka sama oferte w tym samym hotelu lecz np w
Niemczech czy bylaby roznica w cenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska 33 Re: Scan Holiday IP: *.enl.auth.gr 10.06.02, 15:58
      Scan Holiday tak na prawde nigdy nie byl Polska firma tylko skandynawska. #
      lata temu zostal wykupiony przez angielska firme Thompson ktora w ubieglym roku
      zostala wykupiona przez TUI. To ze nie zawsze jest najlepsza obsluga wynika z
      tego ze tak duze biura moj problemy aby skotrolowac zachowanie wszystkich
      pracownikow.
      • Gość: Yon Re: Scan Holiday IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.06.02, 19:52
        byłem ze Scanem w tamtym roku na Rodos i nie miałem, żadnych zastrzeżeń do
        rezydentki pani Renata była super. Na Gran Canarii byłem z TUI i niestety mam
        zastrzeżenia do rezydenta.
        jeśli chodzi o jakość bazy hotelowej to w ofercie TUI są zdecydowanie lepsze
        hotele niż w ofercie ScanHoliday.
        ale są też ciekawostki ... np. na Gran Canarii jest hotel RIU Waikiki, który
        gdy był w ofercie TUI miał 3*, a kiedy znalazł się w ofercie Scan dostał aż 4
        słonie :-)) i jest reklamowany jako najlepszy hotel Scana na Gran Caanarii. A
        tymczasem hotel ten z powodu złego stanu technicznego został wycofany z oferty
        TUI na całym świecie i nie jest wymieniany jako hotel sieci RIU na stromach
        internetowych tej sieci. więc na trzeba uważać na hotele z oferty ScanHoliday
        • Gość: mariusz Re: Scan Holiday IP: 195.205.44.* 24.06.02, 11:58
          to jest niestety prawda naszych kieruja do gorszych za wieksza kase takie prawo
          wielkich ale wybor jest spory tylko trzeba uwazac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka