Gość: alekwal IP: 62.148.85.* 11.06.02, 10:46 Był ktoś może w tym hotelu? Prosze o informacje na temat hotelu i samej miejscowości Ixia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiesia Re: Ixia-Olympic Palace IP: 2.4.STABLE* 14.06.02, 22:04 Gość portalu: alekwal napisał(a): > Był ktoś może w tym hotelu? .... Też chętnie dowiedziałabym się jakichś szczegółów na temat tego hotelu. Może ktoś w nim mieszkał i zechce podzielić się wrażeniami? Proszę ... Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Ixia-Olympic Palace 15.06.02, 21:36 www.helios.gr/hotels/olympic-palace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: Ixia-Olympic Palace IP: 2.4.STABLE* 16.06.02, 12:00 aka10 napisał(a): > www.helios.gr/hotels/olympic-palace Dziękuję za ten adres ale nie ukrywam, że liczyłam na jakieś osobiste uwagi, wspomninia z pobytu ...może jednak ktoś był w tym hotelu i zechciałby o tym napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Ixia-Olympic Palace 16.06.02, 17:36 Ja niestety nie bylam,adres znalazlam przypadkowo,bo tez do Ixii lece.Bede w innym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: Ixia-Olympic Palace IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.06.02, 06:53 ja byłem w IXII w ubiegłym roku ze Scan Holiday - ale w Hotelu BELAIR plaże są kamienisto żwirowe, więc z dziećmi lepiej tam nie jechać, no i mnóstwo tawern i różnego rodzaju restauracji, ceny raczej dla turystów. Godna polecenia jest pizzeria pod koniec miejscowości w kierunku lotniska. Jesli chodzi o rozrywki to miasto Rodos jest OK, z Ixii ok. 4 km i trzeba jechać TAXI, autobus za 2 osoby wychodzi tyle co Taxi, a warunki podróży są falane. W Ixii na plaży jest duża oferta sportów wodnych - surfing, banan, rowery i skutery wodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ixia-Olympic Palace IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 10:16 Znam miejscowość, bo przez nią podróżowałam. Plaża raczej brzydka- długa i kamienista. Wieją silne wiatry. Wzdłuż plaży droga szybkiego ruchu. Wiele hoteli nie leży przy samej plaży tylko dopiero za drogą. Ta część wyspy jest zdecydowanie bardziej komercyjna niż wschodnia. Nie ma tu praktycznie typowych wiosek greckich. Na wschodzie jest zdecydowanie ładniej - góry i piaszczyste plaże w zatoczkach - których jest cała masa. Koniecznie trzeba zobaczyć Lindos. Odpowiedz Link Zgłoś